08 september 2009

Dagens lunchtime vandring - med lysekrone!

2009-09-08 005

Min kollega og jeg skulle et smut paa champagneindkoebstur i dag, saa vi gik en tur til Leadenhall Market for at finde en vinhandel. Det undrer mig meget at der ikke er flere af slagsen i the City, men de er virkelig faa og smaa! Vi skulle bruge en god flaske champagne til en pris paa kontoret og min salighed om ikke vinhandleren havde en flaske Moet der var sat ned med £10! Fed handel.

2009-09-08 007

Solen skinnede fra en skyfri og knaldblaa Septemberhimmel og vi blev ret hurtigt enige om at det ville vaere helt skoert at sidde inde og spise i saadan noget vejr, saa vi gik lynhurtigt igang med at finde et sted der havde en billig bid mad OG et udendoers saede.

2009-09-08 008

Vi kiggede paa en sandwich shop lige over for Pandoras box, men vi var ikke vildt imponerede over standarden, saa vi dryssede videre ned ad gaden, mens vi holdt noeje oeje med saedearrangementerne.

2009-09-08 009

Da jeg opdagede lysekronen i Pauls i Leadenhall Market var jeg helt klar over at det her var lige stedet for mig. Pauls er et fransk bageri, som i aar fejrer sit 120. jubilaeum. Jeg kender godt kaeden fra the Docklands og har altid godt kunnet lide butikken, men jeg tror faktisk aldrig jeg har koebt noget hos dem foer.

2009-09-08 010

Det bliver der lynhurtigt lavet om paa, for for hulen, hvor de bare kan lave baade broed og kager. Ok, jeg har ikke smagt kagerne endnu, men det kommer lige saa snart Ramadan er ovre, for jeg synes det ville vaere lidt ondt at sidde og smaeske i en jordbaertaerte mens min assistent sidder og droemmer om bare at kunne drikke et glas vand!

2009-09-08 011

Jeg snuppede en baguette med laks og salat, mens min kollege fik en med noget laekkert skinke og saa satte vi os i solen, ja jeg ved godt det ser ud som om der er skygge, men jeg sad med solen paa naesen og lunchtimen gik alt for hurtigt.

2009-09-08 013

Vi gik op omkring Lloyds of London paa vejen tilbage til kontoret og jeg kunne ikke forstaa hvorfor der holdt en bil midt i det hele og der rendte guderne hvor mange maend rundt og ind og ud og kigge og beundre og IHHHH hvor er den fin, foer jeg opdagede at bilen ingen rigtig nummerplade havde, men var strammet an for at alle forsikringsagenterne skal have noget at bruge deres haardt tjente pund paa.

Det kan vaere jeg laerer det en dag, men jeg da bare saa meget hellere have en ny cykel!

7 kommentarer:

Donald sagde ...

Pandora's Box haha :-)

Jeg kan godt forstå at der skal være noget at bruge pengene til. Dette at være mand og tjene penge skal jo føre til et eller andet, og børn har de vel ikke tid til?

Lene sagde ...

Som min kære mand sagde til mig: Når nu jeg arbejder hele tiden, så vil jeg nyde at kunne køre i en kvalitets bil, når jeg endelig har fri og vide at jeg selv har tjent til/fortjent den ;-)

Losarinas mor sagde ...

Sikke en dejlig frokost vandring :-)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Donald - og hvad med det at vaere kvinde og tjene penge...

Lene - he he, maend og biler!

Losarina - det kan du tro. :)

FUUR. sagde ...

Jeg synes, du snart skal købe den cykel!

Ja bare jeg kunne få min lappet,
ville jeg være glad.

Her er solskin, rigtigt septemberhimmel, højt til loftet.

"FEDT"

Anonym sagde ...

At være med dig rundt i byen på tur - det er næsten ligeså godt som at være på ferie :-)
venlig hilsen Karen

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

LOL - Moar, kommer tid kommer raad. Jeg er mere bekymret over at din ikke er lappet end at jeg ikke har en!

Karen - og saa er det helt gratis!