10 september 2009

Gys og gru

I en bygning som den jeg arbejder i, er det lovpligtigt at vi tester vores "fire drill" (hvordan det fungerer naar brandalarmen ringer og vi skal roemme bygningen.) fire gange om aaret. Det har aendret sig over aarene hvor regelmaessigt det skal goeres, men formatet har aldrig aendret sig. Vi faar en notits om hvornaar den naeste fire drill er ca en maaned forinden, hvilket jeg aldrig laerer at forstaa, da jeg synes det ville vaere meget mere effektivt hvis vi troede det var en rigtig en af slagsen.

2009-09-09 twishart 006

Klokken 10 i gaar morges loed alarmen og vores Fire Marshalls ifoerte sig deres gyselige selvlysende jakker og jagede os allesammen ud af bygningen. Jeg var lidt forbavset, for the fire drill skulle ikke ske foer klokken 11. Det viste sig at denne gang var det alvor. Jeg tror der var nogen paa en anden etage der havde ladet broedet sidde i toasteren lidt for laenge. Fem minutter senere gik vi alle ind igen. Der var ingen fare.

Klokken 11 ringede alarmen igen og endnu engang blev vi verfet ud. Denne gang var det den planlagte drill og vi endte med at staa ude i 10 minutter inden vi atter fik lov at gaa ind og saette os ned. De gyselige veste var blevet luftet to gange paa en dag.

2009-09-09 twishart 007

Til middag gik jeg til Marks & Spencer's for at fouragere, der var det en anden form for gys og gru der huserede. Jeg havde lyst til at koebe det hele og sende det til min svigerinde, der holder et ordentligt Halloween skrald hvert aar, men jeg tror nok jeg behersker mig til bare at sende lidt servietter. Jeg goer ikke noget ud af det hjemme, men glaeder mig til den dag hvor vi kan fejre Halloween i hendes hjem. :)

4 kommentarer:

Nille sagde ...

Hahaha! Man tror altid, at det blot ewr for sjov! Vores er altid uvarslede - kun dem med de grimme veste ved det!

Men pludselig var det faktisk alvor en dag for ikke så lang tid siden - og så tænker jeg torsk, at jeg aldrig tager noget med ned... ikke min taske, telefon eller noget!

Så det vil jeg gøre næste gang - you never know!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Jeg har selv vaeret fire marshall i 10 aar, saa jeg tager det lige alvorligt hver gang, men jeg synes altsaa det er skoert man ved det paa forhaand!
Hvis jeg er ved mit skrivebord griber jeg min mobil, men tasken faar vaere.
I mit gamle kontor var vi paa fjerde og femte etage og vi havde et hyr med at faa folk til at forstaa at det ikke var en smart ide at tage en kop skoldhed kaffe med ned i menneskevrimlen. Som om man ikke ville have nok at se til i en rigtig situation uden ogsaa at skulle forbinde forbraendinger fra en kop kaffe!

Anonym sagde ...

Hahaha - jamen, så fik I jo rent faktisk prøvet en rigtig brandøvelse, sådan helt spontant!

Derudover synes jeg at det lyder rasende effektiv med to brandøvelser på én dag, haha. Jeg kan undre mig over, at man aldrig har lavet sådan noget de steder hvor jeg har arbejdet. Det er måske også vigtigst i højhuse. Men alligevel...... Men hvis uheldet skulle ske, så tror jeg faktisk alle de der brandøvelser gør en stor forskel.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Jens - det var helt aerligt lidt morsomt, til trods for jeg havde hundetravlt og slet ikke havde tid til alt det pjat!