22 september 2009

Interview med en vampyr

I dag havde jeg en fraek aftale med en vampyr. Jeg skulle moede op klokken 11.05 lige rundt om hjoernet, for at blive tappet for en pint blod, som saa ofte foer, men jeg blev snart klogere!

IMG_4583

De ville sgutte have mit blod, paa grund af at jeg havde vaeret paa Jamaica, som aabenbart er et Malarialand. Det vil sige Malariarisikoen er aabenbart helt vildt lav, men ikke desto mindre er den der og saa vil de ikke have ens blod.

“It will be out of your system in six months” paastod den soede sygeplejerske, som kviede sig for at sende mig vaek uden tapning og informerede mig om at jeg ville blive kaldt tilbage igen i Februar. Jamaica kommer da aldrig ud af mit system, men jeg er nu glad for de er saa hysteriske med blodet, for skulle man nu have en pint eller to en dag, saa er det rart nok at vide at det sandsynligvis er sundt!

Technorati Tags: ,

5 kommentarer:

Lizelotte sagde ...

Så er vi to i karantæne. Jeg skal vente 8½ måned til næste tapning, fordi jeg har fået en fin lille tatovering på mit skulderblad ...

Kom så igang sagde ...

Du rat man skal være glad ved, at de er så hysteriske.Kan du huske da bløderne blev smittet med aids?

Ellen sagde ...

Det er lidt det samme mantra, jeg messer hver gang jeg skal ud at flyve:
"Pas på blodtrykket, Ellen; det er for DIN EGEN skyld, vi skal igennem alt det her pjat. Det er for min egen skyld. Min egen skyld..."
Tænk, hvis man en dag kunne tage en flyver på samme måde, hvorpå man stiger på en bybus :-)

Og ja - det er godt, at de er meget opmærksomme på det blod, de giver til folk.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Lizelotte - at give blod naar man kan er ogsaa at give blod!

Conny - du kan tro jeg er glad for det, men det foeles lidt som spildt fortjeneste, naar nu jeg var der og tilboed mit blod.

Ellen - he he, min svigermor plejede at sige at vi behandler flyveren som om den er en bus. :)
Mht blodet - saa ja, det er rigtig godt.

Lene sagde ...

Og jeg oplyste samvittighedsfuldt at jeg havde været i Norge, men det er ikke malaria land :-) så jeg fik min lækre solbærsaft og en god snak :-)