20 september 2009

Sensommer i haven

Da vi var faerdige med at ordne pyntelister tog jeg lige en lille fotosafari i haven, for at se hvad der roerer sig. Min veninde som var her i weekenden fra DK syntes efteraaret var langt fremme her i forhold til DK, hvilket vi snart kunne blive enige om var ulogisk for vi fulgte da begge to lidt med i geografitimerne i tidernes morgen.

P1330491
Da vi koerte til lufthavnen i gaar snakkede vi om det og blev enige om at det maaske var paa grund af den sygdom kastanjerne har, som goer at bladene bliver brune i Juli, at her ser efteraarsagtigt ud, men jeg fik nu oeje paa nogle andre traeer, som jeg ogsaa synes var rimeligt godt med! Vi har haft en meget toer sommer og jeg gaar ud fra det goer at bladene gulnes noget tidligere end efter en vaad sommer.

Autumn flowers Paa min fotosafari i haven kunne jeg sagtens se tegn paa efteraar. Baerrene i buskene er store, modne og rigtig mange og loevet paa flere af traeerne er saa smaat ved at tage kuloer. Det er smukt og saa vidt jeg kan se, saa er det ikke tidligere end sidste aar. Gad vide om Danmark har faaet meget regn i aar?

P1330533

Naah, nu er der en hvis mave der begynder at knurre, hvis ikke snart jeg faar sat noget mad over. Denne weekend er en David weekend og saa spiser vi til tiden!

Technorati Tags: ,,,

2 kommentarer:

Kom så igang sagde ...

Hvor dine blomster billerder smukke,vi har fået meget regn her sidst på sommeren synes jeg.Men efteråret er på vej og det går stærk nu, kastanjerne nede søerne taber sine blade og ahorntræerne begynder at få meget skønne farver.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Efteraarets afdaempede orange, roede, gule og brune farver er altsa mindst lige saa smukke som foraaerets skriggule, groenne, lilla ditto.