13 september 2009

Nemme gaester!

Vi var ni mand hoej til dinner i aften og maden kom paa bordet uden jeg overhovedet havde roert en finger! Vi havde en aftale, som paa en eller anden maade var blevet lavet mens vi var paa Jamaica, nemlig at vi skulle moedes her, men en af de andre skulle lave mad. Guderne maa vide hvordan det arrangement kom paa plads, men det var da en utrolig god ide. :)

P1330410

Mens en lavede mad og en anden daekkede bord, med danske servietter, som jeg er blevet tilsendt fra Canada…, passede vi andre snakketoejet og drak et glas vin. Vejret var helt fantastisk, saa vinduer og doere stod paa vid gab og boernene afvekslede computerspillet med lidt fodbold ind i mellem.

P1330416

Jeg tog lejligheden til at haekle bedstemorfirkanter – det skulle jeg nemlig gerne have laert inden Januar, hvor vores foerste barnebarn gerne skulle se dagens lys. Det glaeder vi os til og at doemme efter haekletoejet, saa er jeg vidst saa klar som man nu kan blive!

Aah, som har vi hygget dagen lang. Klokken blev mange inden gaesterne gik hjem, men det gjorde slet ingenting, til trods for jeg egentlig var temmelig traet. Nu maa jeg ogsaa hellere se at komme i seng!

Godnat www…

Technorati Tags: ,

4 kommentarer:

Irene sagde ...

nå Besse, det bliver så en pige, hva'?! ;-)

Tina - omme i London sagde ...

LOL - det aner jeg ingenting om og det goer foraeldrene heller ikke. Dette er blot en proeve, man har da ogsaa faaet en lille ny niece siden man sidst har vaeret i DK f.eks...

Septemberliv sagde ...

Sådan et arrangement med "vi-lægger-hus-til-I-tager -maden-med" lyder da helt fantastisk.

Og tillykke med den kommende titel som bedsteforældre.

Tina - omme i London sagde ...

Septemberliv - det var helt sikkert en succes, som skal gentages. :)
- og TAK!