15 september 2009

Det regner!

Da vi skulle ud for at fouragere i dag til middag regnede det helt uhyggeligt meget og jeg havde endnu ikke faaet koebt en ny paraply siden jeg efterlod min hos en bekendt for nogle maaneder siden. Vi har ikke haft brug for en paraply i maanedsvis, saa det var ikke lige blevet.

IMG_4479

Da vi kom ind i Marks & Spencers gik jeg direkte til paraplystanden og fandt en paraply der saa ud til at vaere noget stoerre end min kollegas mikroskopiske undskyldning for en paraply. Det varede lige indtil vi kom ud af butikken, for skoent min var meget flottere, saa var den akkurat lige saa lille, men dog foret… FORET – hvorfor i alverden forer man en paraply?

IMG_4480

Det soek, sjap sjaskede bare ned og mine sko blev drivvaade! Der var en renden frem og tilbage langs husmurene af alle de andre der ogsaa havde ladet paraplyen ligge hjemme, men vi naaede da hele frem til at faa koebt noget hundeaede.

IMG_4483

Jeg saa de havde en ny Miso suppe i Pod, og slog, i et oejebliks vanvid, til og koebte det. Det var laekkert, men kunne godt have taalt et skvaet chili og saa er det noget forfaerdeligt rod at spise paa et skrivebord. Oh well, det smagte godt nok og jeg var saa tilfreds med mit sunde valg.

IMG_4484

Det sunde valg tog revanche – da det var gaa hjem tid var jeg saa sulten jeg troede jeg ville ende med at klappe taenderne i en medpassagerer. Jeg VIL have laert at spise en god suppe til middag. Det kan da ikke passe at andre spiser suppe til middag med stort velbehag og bare jeg skal gaa og doe af sult af samme maaltid?

Technorati Tags: ,,,

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Grunden til man forer en paraply er at hvis den ikke er foret og man kommer til at roere indersiden af den, saa gaar vandet igennem og man bliver vaad. Det skulle ikke ske naar den er foret.
Ih hvor jeg glaeder mig til en tur i Marks & Sparks til December.

Tina - omme i London sagde ...

Jeg maa aerligt indroemme det er den foerste forede paraply jeg nogensinde har ejet, eller set, for den sags skyld. :)
Hvornaar kommer I?

Unknown sagde ...

Vi ankommer d.12 og tager til DK d.16. Har du nogle gode tips til et autentisk fish and chips sted serveret i avis papir? Det VIL ungerne have. Lucas paa 8 oever sig dagligt paa sin britiske accent!!

Tina - omme i London sagde ...

Det kan godt vaere du kan finde nogen der printer papiret, saa det ligner avispapir, men ellers har det nu i rigtig mange aar vaeret printfri papir. :) Det var vidst ikke saaaaa sundt endda.

Hvor skal I bo, saa skal jeg se hvad jeg kan finde til jer.

Unknown sagde ...

Jamen bare det ligner, saa er det vist fint:)
Vi skal bo hos nogle venner i Kensington, og vi glaeder os. Det er 10 aar siden jeg rejste fra London og 9 aar siden jeg var der sidst.