11 september 2008

Lidt laengere end planlagt

Jeg skulle til et seminar i dag ved middagstid. Som altid ville jeg lige gaa ned til hvor det skulle holdes, for jeg vidste lige hvor det var - troede jeg...


Jeg gik vestpaa, ned ad London Wall, som er en rigtig varieret og spaendende vej. Der er alt fra dele af den romerske "London Wall", nogle gamle skrumler af bygninger, som den jeg arbejder i - til the Barbican Centre og denne kontorbygning med de fedeste ventilatorskorstene uden for.

Det hele staar side om side og passer faktisk fint sammen.

Hver gang jeg har lejligheden gaar jeg inden om Postman's Park. Jeg elsker simpelthen den lille park og haaber at jeg en dag ramler ind i en af de udendoerspraediker, som de holder dernede. Jeg vil saa gerne se hvad det er for en slags mennesker der deltager.

Parken har en del gartnere og bliver simpelthen passet og plejet til den store guldmedalje. Jeg var lige paa nippet til at tilbyde en af gartnerne lidt maaneskinsarbejde i Sarf London!

Der var en masse turister i parken i dag. De fleste skulle lige tage et billede af "Alice Ayres'" flise i vaeggen, mens mange andre fotograferede guldfiskene eller blomster, som jeg gjorde.

Parken har nogle flotte palmer - baade bananpalmer og tree ferns (ehmmm... trae-bregner?) De er ikke daekket til om vinteren; jeg tror de staar i god lae, hvor de staar.

Ved starten af Holborn Viaduct kan man finde dette vand-sted, som er sat op af "the Metropolitan Drinking Fountain and Cattle Trough Association", som det foerste sted som skulle gratis drikkevand til folk og fae. Jeg synes det var meget passende at bringe et billede af den, efter min tidligere post i dag.

Noget andet jeg moedte paa min vej var lige saa passende paa i dag, men det opdagede jeg nu ikke foer meget senere paa dagen. Billedet tog jeg bare fordi jeg synes den sjove behaaring, paa hvad jeg gaar ud fra er et overvaagningskamera, saa sjovt ud. Jeg opdagede senere paa dagen at i dag er den 9. November - NAAH NEJ, jeg mener selvfoelgelig den 11. September, som af maerkvaerdige aarsager er kendt som 9/11 her - og syv aar siden overvaagningssamfundet gik agurk! Jeg har slet ikke set nyhederne i aften, men gaar ud fra datoen er blevet husket verden over endnu engang.

Denne unge mand, som jeg slet ikke er sikker paa hvem er, var noget af det sidste jeg fandt inden jeg endelig naaede frem til hvor jeg skulle vaere. Jeg vil skyde paa det var en kilometer laengere vaek end jeg havde regnet med! Jeg var naesten i the West End - og 2.5km vaek fra kontoret. Paa hjemvejen blev jeg noedt til at tage tuben, da jeg virkelig skulle skynde mig. Der var tre stop tilbage til kontoret. Det havde jeg da aldrig taenkt paa, men jeg plejer aabenbart mindst at gaa et par stykker - og det er heldigvis ingen skade til.

4 kommentarer:

capac sagde ...

Jeg tror, du snart skal skrive en bog om dit London.

Anonym sagde ...

Det var den dejligste tur - og sandelig vores gevinst, at du ikke havde HELT tjek på mødelokaliteten ;-)

Conny sagde ...

Jeg nyder de flotte billeder du har taget, jeg kan rigtig godt lide når man blander nyt og gammel sammen, som man har gjort på den vej du har gået.

Tina - omme i London sagde ...

Selv tak for turen - og Capac; den bog er vidst skrevet allerede, men tak for tilliden. :)