11 september 2008

Vand fra hanen

Mange restauranter og smaa forretninger tjener en formue paa at saelge vand paa flaske. Det er praktisk og let, men imod mine principper at koebe vand, som er blevet transporteret fra andre lande - til et land der har noget af verdens reneste vand!

Hvis jeg koeber vand paa flaske i en forretning, koeber jeg altid vand fra inden for vore egne landegraenser, hvor det er muligt. Det er det ikke altid, men jeg proever.

Paa restauranter er jeg begyndt at bede om vandhanevand, da jeg langt foretraekker det over flaskevand - og desuden synes det er fraekt at en flaske vand koster en stoerre formue!

I gaar var der et firma ved navnet "TAP" i nyhederne. De har lavet nogle vandflasker der ikke bliver ulaekre og uhygieiniske efter kort tids brug og har markedsfoert dem som vandhanevandsflasker. FEDT koncept og et paent design. Jeg er helt vild med deres farver og logo.

Jeg ved godt de nu regner med at tjene styrtendes med penge paa mit vandhysteri, men helt aerligt, saa vil jeg hellere stoette dem, der fremmer vandhanevandets udbredelse.

Godt saa, jeg skulle bare lige ud med det!

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg har det som dig Tina, og jeg må indrømme at kildevælds flaskerne bliver vasket og genbrugt her :-)

Shabby - Marianne sagde ...

Kan ikke være mere enig med dig. At købe vand på flaske er da tåbeligheden selv især de dyre der har et eller andet navn......

Kom så igang sagde ...

Jeg har samme mening som dig jeg gider heller ikke købe det dyre vand på flasker og vil hellere have vand fra hanen.Men jeg har ikke set de flasker fra "TAP" i Danmark, men de kommer jo nok en gang for almindelig flasker bliver hurtig ulækre

Susan sagde ...

Hvor er det en god ide. Vandet her smager saa daarligt (der er for meget klor i) at vi koeber vand i store dunke (lokalt kildevand), men vi koeber ikke flasker. Vi har nogle drikkedunke som vi fylder naar vi har brug for at have vand med og som Cathrine har med i skole. Og saa ryger de i opvaskemaskinen med jaevne mellemrum.

Helle K. sagde ...

Godt brølt :) men jeg vasker nu kildevandsflasken og bruger den igen og igen - til at stå på sengebordet... eller bruger et glas i løbet af dagen.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Jeg har adskillige pint glas fyldt med vand staaende i hele hytten, da jeg altid baeller vand, men desvaerre kan jeg ikke saa let tage et glas med mig, naar jeg skal ud af doeren. :)
Jeg synes vandflaskerne bliver saa ulaekre efter kun faa brug. En ordentlig vanddunk er lige hvad jeg har behov for. ;)