06 september 2008

Jeg er allerede helt haes!

Mens resten af landet er ved at svoemme vaek i regnvand er vi staaet op til en blaa himmel med en enkelt tot graa sky og et par hvide totter vat paa himlen. Efter sigende skulle der komme et par byger paa et tidspunkt, men mon ikke vi overlever det.


I gaar ankom Irene og hun og Lisa kom og hentede mig paa arbejde lige ved gaa hjem tid. Jeg er sikker paa folkene paa toget hjem undrede sig over hvad i alverden der var saa vigtigt at vi alle tre helst skulle snakke hoejt og grinende paa een gang - og saa paa hurdi gurdi!

Vi var inviteret til Forestdale for at spise, da min veninde som for nyligt er flyttet til Danmark var her paa et lynbesoeg. Aaaaahhh... som var det skoent at se hende, jeg synes helt aerligt ikke emmigration er en god ide - i hvert fald ikke naar det er mine nearest and dearest der flytter VAEK! Heldigvis har vi da Ryanair - og vi skal saft suseme ogsaa have nogle billetter bestilt!

Nu vi er ved det med billetter... I dag staar i strikketoejets navn. Hele dagen skal vi vaere omgivet af garn, garn og mere garn. Joesses, som det bliver fedt! Turen gaar til Victoria, hvor vi skal til I Knit Day i the Royal Horticultural Hall og, blandt andet, skal hoere the Yarn Harlot underholde om hendes sidste bog. Der skal strikkes, snakkes, grines og ehmmm... maaske handles bare en lille bitte smule garn... :)

7 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Føj, hvor er jeg bare SLET IKKE misundelig. Nå men pyt - håber, at I får en rigtig hyggelig dag.

Lene sagde ...

Mon I har kunnet tie stille, så I kunne høre foredragene :-)
Jeg er slet ikke i tvivl om, at I har haft en dejlig dag.

Rigmor sagde ...

oioioi!
Dette er morsomt - og det minner meg på at bloggere er virkelig mennesker! Jeg har vært på I knit London en gang nylig - det er underlig å tenke på at man kan havne borti bloggere på den måten...!

Marianne sagde ...

Nej hvor hyggeligt - kan du ikke hilse de to skønheder fra mig. Lisa mødte jeg for 3 uger siden og Irene kunne jeg godt tænke mig at møde, for ikke at tale om dig Tina...

Tina - omme i London sagde ...

He he - ja, det lykkedes at vaere "stille" mens the Yarn Harlot snakkede, men jeg maa indroemme vi grinede en del - og hoejt!
Det var bare saadan en skoen dag.

Lisa Risager sagde ...

Tak for sidst, du! Sikken nogle dage... det er længe siden en weekend sidst har været pakket så tæt ;-)
Og Marianne, tak for hilsenen - Tina huskede skam at overbringe den.

Anonym sagde ...

Tak for den dejligste weekend! Af hjertet.