13 september 2008

Kan de ikke genbruges paa en eller anden maade?

Naar jeg er alene hjemme gaar jeg altid helt i selvsving og smider ud til den store guldmedalje. Guderne maa vide hvor i alverden vi faar alt det ragelse fra?

Jeg har knap 100 videobaand, hvor langt de fleste er noget vi har optaget til boernene for 100 aar siden, og som ingen har kigget paa siden. Langt de fleste baand er parat til udsmidning, men jeg ville mene man maa kunne genbruge dem, paa en eller anden maade.

Jeg kan ikke lide at smide ting ud, der bare skal ud af huset fordi vi ikke vil have det laengere - jeg vil helst give det vaek til genbruge, men de vil sgi da ikke have mine gamle ubrugelige videobaand! Skal jeg virkelig smide dem i skraldespanden?

9 kommentarer:

Lene sagde ...

Kan du ikke strikke eller hækle noget af båndene? :-) det synes jeg, jeg har set et eller andet sted.

Irene sagde ...

Just make simple repetitive tasks with them...

Mette G. sagde ...

Jeg er ret sikker på, at Lotte Kjær har strikket af videobånd, men jeg kan simpelthen ikke huske, hvad det var :-)
http://www.lottekjaerdesign.dk/

Susan sagde ...

Jeg googlede lidt og fandt en del forslag, om de duer hos jer ved jeg ikke.

Doner dem til et boernehospital, et shelter, et hospital, en skole i omraader der ikke har saa mange midler at goere godt med. Vil Frelsens Hær ikke tage dem?

Ellers maa du jo strikke noget af dem :-)

Helle K. sagde ...

Jeg har bare smidt mine ud - og ungernes...

Sister Bonde sagde ...

Der står kassevis på loftet, og hvorfor, ved det ikke. Men har det nok som dig, man kan da ikke bare smide dem ud.
Følger spændt med her, om der kommer andre forslag, end at strikke :D

Shabby - Marianne sagde ...

Hvis nogen smider nogen ud med bamse og kylling på så vanker der...... Men ellers så lægger jeg mine (hvis det er gode film) på offentlige vaskehus eller lign. Her ligger jeg også ugeblade og de gør altså stor gavn og er meget hurtige væk :-)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Jeg HAR tjekket og der er nul styks med Bamse og Kyllingen og jeg har ogsaa tjekket de ehmmm... strikkede videobaand og er blevet enig med mig selv om at det helt klart er en langt bedre ide at smide dem durk i skraldespanden og saa langt vaek som muligt fra en genbrugsplads!

anjoe sagde ...

Hvorfor ikke forære dem til en genbrugsbutik? Mange af de nyere afspilningsmaskiner klarer såvel gamle bånd som dvd'er, kan tilmed kopiere/overspille "begge veje".

Der er måske såkaldt guld iblandt, som vil kunne glæde en samler eller en som "shabbys Mathias". Og tilhører butikken en velgørende organisation, vil de indkomne penge bruges til at glæde andre ;-)