12 september 2008

En hurtig fotosafari

Naar man saadan kommer tidligt hjem fra arbejde staar solen stadig paa himlen og saa er der tid til en hurtig fotosafari i haven.

Vi har en del forskelligt spiseligt i haven. Det er nu ikke det hele vi har saaet eller plantet med vilje, men det bliver det da ikke grimmere af.

Efteraarskrokusserne staar i tonsevis langs graesplaenen og pynter paa skvalderkaalene. Joesses, som jeg synes vi har forsoemt vores have i aar, men vi har altsaa haft nok andet at tage os til og saa har det ikke vaeret havevejr saa meget at vi har kunnet holde skvalderkaalene nede!
Det er ikke svaert at se at efteraaret snart kryber op paa os; jeg synes simpelthen det er saa smukt og kan naesten ikke vente til vores hjortetakstraeer (?) begynder at tage efteraarsfarver. De er simpelthen saa smukke. Loevet under vores Californian lilac falder hele saesonen, men snart bliver der et tykkere lag, som er fantastisk smukt med is paa. :)

Jeg havde nogle oldgamle solsikkefroe liggende i en pose i forsommeren. Jeg smed dem i en potte og har lige opdaget at jeg har fremavlet en lille bitte miniaturesolsikke. Det har jeg godt nok aldrig set foer og jeg er spaendt paa om der kommer froe paa den! Hvis, saa skal de gemmes og saas til naeste aar.

Jeg er saa spaendt paa at se hvor mange forskellige farver valmuer vi faar til naeste aar. Jeg fik jo en flok froe fra Inger i August og de skulle gerne blande sig med de eksisterende og give et rigtig flot show.

Jeg gad egentlig godt vide om det bliver havevejr i weekenden eller hur? Ikke at vi har nogen specielle haveplaner, men jeg har slet ikke tjekket vejrudsigten. Oh well, vi faar se - weekenden vil vi nyde, uanset vejret!


2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak for en dejlig tur i haven. Sikke nogele skønne billeder.

Anonym sagde ...

Hjortetakstræer!! Jeg havde glemt hvad det var de hedder.. Opdagede dem sidste efterår hos en genbo og faldt fuldstændigt i svime over deres efterårsfarver.. Heldigvis er jeg blevet lovet en aflægger hos en ven..

Tak for kigget i din have..

Laila - (viohlin)