17 september 2008

Aftenens vilde invitation...

Aftenens invitation var til "The Institute of Risk Management"'s awards dinner. Det var der saadan set ikke noget usaedvanligt i, for vi er ofte inviteret til den slags "black tie dinners" i forretningsoejemed - og de plejer at vaere rimeligt civiliserede. Det der fik mig til at spaerre oejnene lidt op var da jeg opdagede stedet hvor det skulle holdes - nemlig WHIPSNADE ZOO - se, se - det kunne da ikke blive til andet end en rigtig abefest! (bom bom...)
Det er noget laengere vaek end de normale "city dos" og noget en anderledes venue, men jeg havde sagt ja, saa den lange yndlingskjole og et par paene sko var med i tasken da jeg tog paa arbejde i gaar morges.



Jeg moedtes med et par kvinder som arbejder lige her i nabolaget og vi tog toget til Luton Parkway og en taxa videre til den zoologiske have/ safari parken. Vi gik ind forbi "the ringtailed lemurs", mens smaa miniature hjorte af en eller anden art gik og graessede ved siden af stien og endelig var vi fremme ved balsalen, hvor vi moedte en hel flok pingviner, som viste sig at skulle deltage i den samme middag som vi andre. Der var en stor champagne reception ude paa terrassen og der gik adskillige maerkvaerdige dyr rundt og kiggede paa os. Langt de fleste har jeg overhovedet ingen anelse om hvad var - og desvaerre var lyset ikke til at fotografere dem saa de kunne blive identificeret!

Vi havde en del debat under velkomstdrinksene om hvad der evt. ville vaere paa menuen og fantasien loeb vidst en kende loebsk og indebar alt fra zebra til naesehorn. Da vi kom til bordene var forretten allerede sat frem og den saa ud til at bestaa af en pate af en eller anden slags - som viste sig at vaere vegetarisk! Det smagte saadan set meget godt, men det var altsaa lidt skuffende, naar man havde forventet en laekker pate. Oh well, videre til hovedretten, som loed paa "Chicken breast (ethically farmed - ja, det stod der sgu i menuen!) stuffed with spinach, ricotta and mushroom served with sugar snap peas, swede (roe!) and fondant potatoes. Helt aerligt, saa var det den slappeste hovedret jeg har set i lang tid. Man ville da forestille sig at man kunne faa noget ordentligt koedret i en safari park!

Anyhow -hele middagen blev reddet af desserten, som ifoelge menuen var "a rich smooth dark chocolate truffle set on a dark chocolate joconde base with a chocolate dusting" - der stod ikke noget om at dyrene havde jogget i maden, men sammen med de fede duge (og nogle hoeje sort/hvide fjer (tror jeg det var) i vaser paa bordene) var det lige prikken over i'et.


Efter middagen var der underholdning af Frankie Boyle, som bare er hylendes morsom, skoent halvdelen af salen ikke kunne fatte et ord af hvad han sagde, da han er Glaswegian. He he - der er visse fordele ved at have en fortid som Glasgow skotte!

Klokken blev alt for mange inden jeg kom hjem, men heldigvis kunne jeg slumre i morges - og luskede foerst ind paa kontoret ved 10.30-tiden. :)

A wild time was had by all. :)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ha! Du har da også fortjent sådan en Wylde Women Award!

Tak for mad!

Conny sagde ...

Sikken en fest du har haft ,bortset fra maden ,man må da håbe de servere noget bedre næste.