21 januar 2008

Dagens lunch time vandring...

Dagens lunch time vandring gik oprindeligt til the Royal Exchange, hvor jeg skulle indlevere min taske til reperation hos Mont Blanc. Fordi jeg havde toemt tasken var jeg kommet til at lade guarantibeviset ligge hjemme. SUK - jeg proever igen i morgen!

Anyhow, nu jeg var kommet paa udflugt syntes jeg lige saa godt jeg kunne snuppe en lille gaatur og jeg havde laenge villet en tur omkring Lime Street for at se hvilke fremskridt der var paa Willis bygningen, saa jeg satte kursen i den almindelig retning.

Paa billedet har vi Lloyd's bygningen til venstre, the Gherkin bag i billedet og Willis bygningen er den buede til hoejre. Willis er et stort forsikringsselskab, som meget smart har bygget deres hovedkontor lige over for Lloyd's of London. Alle forsikringsagenterne gaar lige forbi deres doer hver dag, saa de har sat kaempe job annoncer op paa facaden af bygningen, hvor de soeger nye medarbejdere. Meget smart!


Jeg luskede om omkring the Gherkin, som er og bliver noget af det smukkeste der er bygget i London i aarevis. Der er mange andre nye, moderne og flotte bygninger paa vej, men der skal meget til at slaa denne her!

Der arbejdes stadig paa at pille Aviva bygningen fra hinanden, for at goere plads til den nye Leadenhall Tower, ogsaa kendt under tilnavnet "Ostehoevlen"(The Cheesegrater)! Det tager godt nok lang tid at hive saadan en bygning ned, men det maa jo vaere maaden at goere det paa, og de goer de naeppe uden at tjene penge paa det.

St Helen's Church er en soed lille kirke, som ligger klemt mellem alle de store moderne bygninger - og bygningspladser og ser meget lille ud. Det er en historisk spaendende kirke og jeg er sikker paa den var en stor flot bygning dengang den blev bygget. Kirken blev bygget i 1210 og har overlevet baade The Great Fire of London og the Blitz. Den er knap saa gammel som kirken paa Fur - og den overlevede da ogsaa begge dele. :)

Det var lykkes mig at redde en rugbroedsklapsammen fra Eat saa jeg luskede tilbage til kontoret for at gnufle den i mig. Man bliver da sulten af saadan at vandre, men joesses hvor er det dejligt igen at have energien til det!

4 kommentarer:

anjoe sagde ...

Jeg ejer ikke det store shopping-gen, godt for pengepungen, men hold da helt fest hvor jeg kunne bruge mange dage på at gå i dine fodspor. Du forstår at lokke én med dine super foto's og beskrivelser ;-)

nb. Skal nok snarest maile min adresse...

Anonym sagde ...

Hej Tina,

Faldt over din blog og måtte bare lige kommentere dine smukke billeder. Jeg gi'r dig fuldstændig ret i det med the Gerkin (som jeg kaldte ananasen, indtil jeg fandt ud af, at den altså havde et andet "navn" :-)). Nu må jeg altså snart et smut til London igen, længes helt vildt når jeg læser dine indlæg!!!!

Tina - omme i London sagde ...

Anjoe - ingen behov for noget shopping gen, for at gaa i mine fodspor koster ingenting. Tak for de paene ord. :)
Sole - jeg tror jeg burde faa procenter fra Londons turist bureau. :)
Velkommen hid. Er du blogloes?

Anonym sagde ...

Anjoe, jeg vil bare lige sige at det er en sandhed med modifikationer Tina lige fyrrer af der, det er ikke helt omkostningsløst, det er nemlig forfærdelig dyrt i skosåler! Især når det er miljøsnuseri omkring Brick Lane ... ;-)