29 januar 2008

Naar man ser sig omkring

Hvis man tillader oejnene at strejfe fra fortovet og maaske lige frem kigge op ad ser man en utrolig masse. I morges var det traetoppene jeg fik oeje paa, da jeg luskede mod stationen. De staar allerede med blomst? (vi kalder dem catkins, men jeg ved ikke hvad de kaldes paa dansk) og traeerne har faaet en helt ny farve i toppen.

Da jeg kom ud af Cannon Street station var det bygningen ved siden af stationen jeg fik oeje paa. Jeg synes den er saa flot. Den minder mig om et Georg Jensen smykke.

I Throgmorton Avenue saenkede jeg blikket en lille smule, for jeg vidste at denne busk stod med de mest imponerende blomster jeg laenge har set?


Jeg ved ikke hvad busken hedder, men blomsten beundrer jeg hver gang jeg gaar forbi. Jeg har lagt den ind paa Flickr i "What plant is that" gruppen, saa faar vi se om jeg faar den opklaret.

3 kommentarer:

Annette sagde ...

De kaldes "gæslinger" de små rakler....

Tina - omme i London sagde ...

Ok, det var jeg lige ved at kalde dem, men saa troede jeg kun det var de dersens smaa bussemaend paa pilegrenene der hed saadan.

Anonym sagde ...

Årh, jeg glemmer det hele tiden. Jeg har en bog hvor den der langhårede een er. Jeg har een i haven, eller hvade, jeg tror den døde. Det var vist noget med en plæneklipper eller ngoet ...

Hep. Det hedder en Garrya, eller Silk Tassel Bush. Den vi havde/har er en Garrya Elliptica så hut jeg visker. Og det er hanplanterne der har de længste organer, if you get my drift ...