18 januar 2008

Hvad kalder de dig bag din ryg?

Min kollega sendte mig dette fantastiske link, hvor man kan finde ud af hvad ens kolleger kalder en bag ens ryg.

Hmmm... mit fornavn og efternavn giver BOAT SINKER. Lidt morsomt, for en af mine gamle kolleger kaldte mig "Longboat" pga mine vikingske aner. Hvis jeg tager alle min navne med bliver jeg til "THAT BASTARD"! Hrmpfff...

Min elskede derimod har et helt ud passende "oege"navn: BY FAR, THE LOVELIEST PERSON IN THE WORLD" - ja, ja, han behoever heller ikke foele sig for hellig, for hvis han tager sit mellemnavn med bliver han til FAT BOY! Gnaek gnaek - hvad kaldes du?

8 kommentarer:

Lene sagde ...

Tina, jeg kan ikke få linket til at vide, og nu vil jeg virkelig gerne vide, hvad mine kolleger kalder mig ;-)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

LOL - ja, det er rart at vide...
Nu har jeg fikset linket, saa forhaabentlig siger de noget paent!

Flisbeth sagde ...

Erm...I første omgang er jeg så "Back stabbing prick" hvilket jeg umiddelbart ikke er helt tilfreds med kan jeg afsløre, så i dette tilfælde tror jeg at jeg bruger mit fuld navn og så er jeg "baby"..det er jeg tilgengæld svært godt tilfreds med ;)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Undskyld mig, men jeg udbroed altsaa en hoejlydt fnisen da jeg laeste din kommentar. Jeg tror ikke denne "nick name generator" er saerlig soed ved folk saadan ca. halvdelen af tiden, men resten af tiden er den da soed nok.
Gad vide om ikke det er foerste gang du kommenterer her - i hvert fald saa velkommen til.

Flisbeth sagde ...

Nej, jeg nåede altså også lige at blive en smule børnefornærmet over at få det prædikat klasket i hovedet midt i den bedste arbejdstid...Baby var straks bedre! Og jo det er min først kommentar her, så tak for velkomsten!
Klappede i mine små hænder da jeg ved et tilfælde opdagede denne blog direkte fra min yndlings by nr.1...en daglig dosis fra London når man ikke er så heldig at være der selv..fantastic :)

hanne sagde ...

Alt afhængigt af hvor meget navn jeg tager med Bubbles, Boat Sinker eller Nipples... Charming! :D

fisker & fernández sagde ...

Pansy ass butt muncher...
(Gud ved hvordan man siger det paa spansk?)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Boat Sinker er altid godt Hanne - mht det spanske, saa toer jeg slet ikke gaette, den er svaer nok paa dansk: stedmoderblomsts roev roev gnasker!