15 januar 2008

Engelsk vinter

Den engelske vinter er vaad og stormfuld og bliver vaadere og mere stormfuldt hvert aar. Det er ikke til at fatte hvor alt det vand og vind kommer fra. Vi er normalt skaanet for det vaerste i Central London i vores eget lille mikroklima, hvor der normalt hoejest bliver nogle voldsomme vandpytter og blaeser et trae eller to omkuld, men i resten af landet lider de virkelig.


I Gloucestershire blev saa mange hjem oversvoemmede sidste vinter og nu staar de for tur igen. Det maa simpelthen vaere haesligt at leve med frygten for regn i et land hvor der generelt regner rigtig meget.


The Environment Agency har ikke mindre end 49 flood warnings, 158 flood watch warnings og bare 5 all clear! Meget af Thamesregionen er paa flood watch og heldigvis bor vi ikke i et fare omraade. Det er nu ganske bevidst at vi ikke goer, for det vil jeg simpelthen ikke udsaette mig selv for!


Nu haaber jeg vejret ter sig rimeligt, for det er tid for en hurtig lunch time vandring.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, vi mennesker er ikke særlig intelligente, når det kommer til at leve i naturen. Hvis nu vi lod sumpområderne være den svamp de er lavet til at være, så kunne vi andre bosætte os lidt af vejen ...

En amerikansk ven siger altid, 'imagine the Londoners, they are going to be flushed out of that tube like rats'...

Vi bor på et bjerg, i kommer bare!

Sofie sagde ...

Jeg bor også på et bjerg - så du kan også komme her :-)
Minusset - i den her sammenhæng - er at det ligger lige midt i Gloucestershire.. så hvis det skulle blive rigtigt slemt med de oversvømmelser, så kan det godt være der bliver kamp om pladsen heropppe ;-)
Vi blev ikke selv våde i sommers, da oversvømmelserne var store, men mistede både elektricitet og rent drikkevand. En lille reminder om hvor skrøbelig vores tilværelse egentlig er - det kan hurtigt se anderledes ud!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Tak for tilbuddene om bjergly, men det skal virkelig blive grelt foer vi bliver oversvoemmet!