10 april 2017

Vinteren sprang vi over!

Her har vaeret meget stille paa bloggen paa det sidste, faktisk er her ikke sket det mindste siden September. Det var ikke bevidst, men jeg havde aabenbart ikke noget at sige... som om! :)

Untitled

Weekenden blev brugt paa terrassen, med buksebenene smoeget godt op og tshirten smidt over ryglaenet. Helt utroligt havde vi ca 23-25 graders varme baade loerdag og soendag. Jeg, der ellers aldrig smider toejet foer ca August, sad ude og slikkede solskin med bare taeer!

Untitled

Det var lidt som om vejret og aarstiden ikke helt fulgtes ad; naboernes store traaer har endnu ikke faaet blade og der sad vi og opmagasinerede d-vitaminer mens de tidlige blomster skyndte sig at blomstre.

Untitled

Nu faar vi se om d-vitaminerne giver et lille skub i bloggen; det er min intention, men man ved aldrig. 

7 kommentarer:

Lene sagde ...

Tænk at kunne sidde med bare tæer i april måned, herligt.

Liselotte sagde ...

Uanset om der kommer mere liv her, så var det dejligt at "høre fra dig" herinde og hvor har det da været skønt vejr at nyde :-)

Tina - omme i London sagde ...

Lene - det var virkelig maerkeligt og ret fedt. :)

Liselotte - hvor er du soed. Vi faar se hvordan det gaar. :)

Ellen sagde ...

Hyggeligt at se dig igen i blogland :-)
Jeg er - i modsætning til træerne - helt grøn, men det er af misundelse.
Vi har haft det hammerkoldt, virkelig pivkoldt, i de sidste par dage, men jeg har også fået tilsendt billeder af mine englændere iført badetøj, så det så ud som om de holder sommerferie og ikke påskeferie.

Anonym sagde ...

Hvor er det dejligt du gav lyd fra dig. I er en lille gruppe af bloggere ( et to af dem i kommentarfeltet ovenover) som jeg nyder at læse. I bibringer kreativitet, kloge betragtninger og ja meget andet. Tak.
Med venlig hilsen
Kirsten I Tønder

AagePK sagde ...

Jeg har måtte vænne mig til at gå med varmt tøj og have dyne på om natten, efter en noget langstrakt tur til Indien, og så Madeira. Indtil videre har konen da heldigvis kun én gang krævet kaffen serveret i haven! :-)

Donald sagde ...

Ja D-vitaminer er godt. Og jo ældre man bliver, desto bedre er det, siger de videnskabeligste af artiklerne om D-vitaminer. Det er ikke officiel sundhedspolitik endnu! Men! Min læge var enig i at det er godt med D-vitaminer (som tilskud), og har afsløret at han selv tager et præparat. (Mon det er bedre "bare" at spise fede D-vitaminholdige fisk som makrel og laks? Det tror jeg).

Måske vi netop får mere lyst til at gå udenfor i solen, når vi har brug for det?

Jeg kan ikke finde ud af det ... :)