24 december 2015

Sikken voldsom traengsel og alarm...

Til trods for mine mange, tilbagevendende bekymringer om hvor vidt dagene i December (altsaa dem der taeller; dem inden jul!) slaar til, er vi faktisk helt og aldeles klar til at faa juleferie. Der skal lige en enkelt arbejdsdag mere til og saa har jeg fri til tirsdag. Det goer ingenting.


Juleanden smuttede jeg en tur i Chinatown for at faa fat i, for de lokale supermarkeder og den naermeste slagter var helt og aldeles uleveringsdygtige i mad til folk af anden etnisk herkomst end engelsk - i hvert fald dem i lige praecis min afskygning. Som indvandrer laerer man snart hvilke forretninger man skal i, for at stille familiens maerkvaerdige hoejtidsoensker tilfreds; tit er det langt fra de billigste forretninger!


Chinatown stoere op til Leicester Square, som i dag havde besoeg af Coca Cola lastbilen. Coca Cola reklamen med lastbilen, der koerer gennem land og by er som regel en af de foerste reklamer paa engelsk fjernsyn, som rigtig dufter af jul. Coca Cola kunne sagtens lukke, uden jeg ville savne dem, eller overhovedet laegge maerke til det, lige ud over reklamen!


Vejret i dag var helt og aldeles perfekt til de mange familier, som var troppet op for at faa taget billede med Coca Cola lastbilen, som tilfaeldigvis holder lige ved den forlystelsespark, som er strammet an hvert aar paa Leicester Square. Mon ikke ejeren er ganske tilfreds med det visit.


Solhvervene i aar var inden for en enkelt broekdel af en grad Celsius for at slaa rekorder. Temperaturen paa vintersolhvervet var ungefaehr den samme som ved sommersolhvervet. Temperaturen har ikke vaeret under 10 grader i dagtimerne i hele December. I juledagene venter vi en 12-14 grader! I dag kunne man dog endelig maerke at luften var lidt skarpere end en almindelig efteraarsvind. Det kan vaere vi ender med at skulle have vinterfrakken fundet frem inden 2016.

Rigtig glaedelig jul og godt nytaar 2016 allesammen. 2016 bliver et godt aar!

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Glædelig jul til dig. Jeg er med på at 2016 bliver et godt år :)

A + K = ♥ sagde ...

Dejlige billeder, solen var lidt på hold i Aalborg, men tittede også frem til formiddagsgåturen d. 24 :D

- Anne
www.venterpaavin.blogspot.com

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, skal vi ikke bare aftale det? :)

Anne - tak skal du have. :)