30 december 2015

Gult nytaar?

Hvert aar oensker jeg mig en hvid jul, som gerne maa starte den 1. December og saa blive liggende til 1. Marts. For fem aar siden havde vi en hvid jul, som startede midt i December og sneen blev liggende i fjorten dage; det gentog sig bestemt ikke i aar. I December har temperaturen ikke vaeret under 10 grader i hele December og mange dage har vi haft op til 16 grader; det er naermest perverst!


Det varme vejr ses paa naturen, som reagere med blomster, som slet ikke burde blomstre paa denne tid af aaret. Denne forsythialignende (?) busk kom jeg om ved i morges naer Blackfriars station.


Lidt laengere henne ad vejen, ved the Temple, staar paaskeliljerne i fuldt flor; nogle er saagar afblomstrede og staar med toerre blomsterhoveder. Jeg gad vide om de kunne taenkes at blomstre to gange, hvis vi skulle faa lidt vintervejr igennem Januar og Februar?


Sidst men ikke mindst - mimoserne...

Uanset vejret, oenskes I alle et rigtig godt nytaar 2016.

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Ja, det er da helt af lave, - vi har også tocifrede temperaturer. Men kulden er vist på vej. Det behøver den nu ikke for min skyld.....
Godt nytår.

Annes indfald sagde ...

Klimaforandringerne sætter sine spor! Her pibler det også op af jorden, som var det marts måned... Nu lover de kulde i det nye år... hvad mon der så sker. Håber ikke det så er vinter frem til maj!
Godt nytår til dig og dine, både i UK og DK.

dqpage sagde ...

Naturen er af lave. Her har temperaturerne også været alt for høje. Også godt nytår til dig