10 januar 2016

Et godt, nyt aar

Nytaarsdag pakkede vi haandbagagen og smuttede en tur til Fur, for at byde det nye aar velkommen. Fornuftigt nok gravede vi i den anledning vinterfrakkerne frem... Fra en 12-16 graders varme til lidt under nulpunktet, med en stiv oesten kuling er der saft suseme langt!


Den bidende vind til trods, var vejret skoent og vi havde meget lyst til at blive noget laengere end de par dage vi havde sat til side til besoeget. Jeg forsoegte mig med at paastaa vi var sneet inde, men da jeg sendte beviset til min chef, mente han nok vi kunne komme frem. :)


Andetsteds i Limfjorden blev faergesejladsen indstillet, da der ikke var vand nok i fjorden, men heller ikke her lykkedes det at score et par ekstra dage; Fur faergen sejlede lystigt!


Der var ikke andet for end at nyde dagene og faa saa meget ud af dem som muligt, inden vi atter maatte vende snuden mod hverdagen. 


Efterhaanden begynder vi at finde os til rette i huset. Vi har efterhaanden faaet udryddet de mange edderkopper, der gerne vil dele matrikel med os. Ved hjaelp af lidt stearinlys og en god kaffemaskine,   synes vi selv vi har faaet det rigtig hyggeligt.


Der er stadig masser at gaa igang med, ude saa vel som inde, men denne gang var vi enige om vi bare skulle nyde. Det var ikke saa svaert.


Vi var hjemme til Hellig Tre Konger og et stoerre pakkearbejde. Jeg tror simpelthen aldrig jeg laerer at beherske mit Gertrud Sand gen. Hvert aar kigger jeg paa mine utallige kasser julepynt og lover mig selv at der kun bliver fundet en lille smule frem - det blev saa ikke i aar.


Rigtig godt nytaar 2016. Aaret tegner godt allerede - der siges her er sne paa vej. :)

5 kommentarer:

Karin sagde ...

Dejlige billeder fra det nordvestlige jylland. Det er så dejligt.

Jeg har det på samme måde, når jeg er i det i december, så mener jeg ikke Gertrud Sand har fundet plads, men når jeg pakker væk, har hun fået alt for meget plads :-)

Inge sagde ...

Rigtig godt nytår til dig og dine Tina. Det lyder skønt at starte året med nogle dage på fødeøen.. :-)

Tina - omme i London sagde ...

He he Karin, jeg er glad for jeg ikke er den eneste.

Inge - tak skal du have, det var dejligt!

FUUR. sagde ...

Jeg kan kun tilslutte mig det med hyggen i "NISSEHUSET"
Man føler sig velkommen hos jer,
som man gør i jeres London hus.
Duften af kaffe er ikke ilde,
men det er nu ikke kun kaffemaskinen, der gør,
at man føler sig velkommen hos jer.
Atmosfæren i husene, har noget at gøre
med de dejlige mennesker der bor i husene.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - tak skal du have. Jeg glaeder mig saadan til vi faar styr paa et par gaestevaerelser, saa vi virkelig kan 'flytte ind'.