11 september 2013

For fuld musik!

Da jeg gik mod stationen i morges kunne jeg pludselig hoere Johnny Cash synge 'Love is like a burning ring of fire' for fuld udblaesning et eller andet sted i trafikken. 


Vores lokale brandstation trues med lukning, saa brandmaendenes fagforeningen var paa vej mod City Hall - med alternativ udrykning! Borgmesteren skulle diskutere planerne for at lukke en del af Londons brandstationer, for aabne doere. Det gik ikke stille for sig!


Jeg sang videre for migselv, da jeg taendte op i braendeovnen i aften. Monstro ikke snart vi skal have fat i noget mere trae...4 kommentarer:

Annes indfald sagde ...

Man skulle da ellers tro London havde lært noget om brand... jeg ved godt det var i 1666... men alligevel; når man ser trafikken i dag og menneskemængden, så må tanken om ildebrand sætte sikkerheden højt.
Håber Boris hører brandbilerne....

Mette sagde ...

mindstemandens ynglingssang er lige netop den sang... han har kigget og lyttet til den siden han var toår på Yoiutube(han er 6år nu) Han synger så sødt med... Vi boede i London, Woodgreen da brandmændene strejkede, kan ikke lige husk hvad år det var.... der var musik og skilte foran vores lokale brandstation i Crouch End.

http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

AagePK sagde ...

Jeg støtter Annes kommentar: med den trafik, der er, og de erfaringer, også fra 1., 2. verdenskrig og div bombninger må Boris da indse, at centraliserede brandstationer ikke er løsningen. Medmindre han indsætter helikoptere som brandslukkere!
I Paris har man motorcykel-brandfolk, de kommer hurtigt igennem, og hurtighed er jo nøgleord: de fleste brande er i starten så små, at et klæde, en liter vand eller en pulverslukker er nok. Ifølge fagfolk.

Tina - omme i London sagde ...

Anne - he he, det kan vaere jeg skal sende ham en lille historieopfrisking. :)

MS - saa vidt jeg lige kan huske, saa er der mindst en 4-5 forskellige stationer de truer med at lukke og jeg kan godt huske at Crouch End ogsaa var en af dem.

Aage - gad vide om man burde sende ham en en historieopfriskning, eller bare et link til en parisisk brandstation... :)