17 februar 2011

Fuldmaane


Maanen stod hoej, kold og fuld paa himlen, da jeg gik over floden til aften. Der kom lidt skyer susende forbi, men der skulle ikke mange sekunders venten til inden der gik hul i dem og maanen broed frem. 


Jeg elsker den lille gaatur for enden af min dag. Der er saa smukt med lysene langs floden og jeg faar lidt frisk luft i haaret efter en lang dag lukket inde paa et kontor. Vejret er saa fint, koldt, men klart. Jeg elsker naar det er fuldmaane. 

8 kommentarer:

FUUR sagde ...

På min månekalender, kan jeg se, månen først er fuld, den 18. februar.
Den må ha` drukket et eller andet,
på sin vej over Nordsøen.
Her står månen flot over den hvide sne på markerne.

Margrethe sagde ...

Sikke en flot fuld måne - du har nogle virkelig smukke aften/natte billeder her på bloggen :-)

Sylvia sagde ...

For et bilde! Nå fikk jeg lyst til å ta første fly til London!!!
Jeg kan kjenne fullmånen, og jeg tror den er på sitt aller fulleste i natten som kommer. Da kan jeg bare vente med en søvnløs natt, men så har jeg fri i morgen!!!
God weekend til deg, Tina

Ellen sagde ...

Det er et smukt billede af det skønne London.
Jeg elsker også fuldmånen - at alt er så lyst, selv på en vinternat.

Og nu siger du det er koldt - jeg har da lige måttet minde C om at huske det varme tøj, når de kommer i morgen, for hun har 9° og milde vinde, hvor hun befinder sig...
DET kan man bestemt ikke sige om DK lige nu.
PS: Tak for den med North Downs/South Downs... Jeg troede jo, det lå lige op af hinanden ;-)

Anonym sagde ...

Så lækkert et foto, Tina - stod det til mig, ja så skulle din arbejdstid nedskæres med halvanden time dagligt, forskudt forstå's, hvormed du kunne få mere tid til at fotografere rundt om i London. Jeps, selvfølgelig også nyde frokost, klik-klik, i masser af spisesteder, store som små :-D

KirstenK sagde ...

Hvor er det et smukt billede...God fuldmånenat til dig!

Tina - omme i London sagde ...

Moar - haeng dem ikke i bagateller, brug Randers reb! :) He he, jeg plejer at sige at maanen er fuld i saadan ca. 3 dage, for det er sgi da ikke til at se forskel en dag paa hver side af fuldmaanen. :)

Margrethe - tak skal du have!

Sylvia - hvornaar kommer du? :)

Ellen - i aften var her bare 3 grader og taaget, saa kan man virkelig maerke det bare er Februar! Selv tak mht North/South Downs. Nyd dine englaendere. :)

Anjoe - det synes jeg lyder som en helt og aldeles fornuftig ide!

Kirsten - tak og i lige maade.

Dorthe sagde ...

Hvor er det skønt med billeder fra London. Jeg har selv været der på weekendophold flere gange og det har været en oplevelse hver gang. Jeg har lyst til at se lidt mere, så jeg har tilføjet dig på min blogliste.