19 januar 2010

Tyverisikret barskab?

Jeg luskede en tur til Whitecross Street Market i dag, for at se om min salatdame var tilbage fra juleferie, men det var hun desvaerre ikke!

Jeg stillede mig i koe hos falafel og hummus manden i stedet og det tog nogen tid. Mens jeg stod der stod jeg og beundrede de gamle lejligheder, som jeg har forelsket mig helt og holdent i. "De mangler bare lige en balkon, saa ville man ikke kunne faa mig til at bo andre steder" taenkte jeg ved mig selv og pludselig faestnede mit blik sig ved en af vindueskarmene.

Hvis man bor paa anden sal er det vel egentlig rimelig sikkert at beregne at man kan bruge det store udendoers koeleskab som barskab i vintermaanederne. Der er naeppe nogen der kommer og stjaeler det man stiller der. Der var baade champagne og hvad ved jeg!t

7 kommentarer:

AagePK sagde ...

Vi, der kan vore Olsenbandefilm, kunne jo nok hitte på et eller andet, bare for at se mandens ansigt, når han kiggede ud af vinduet.

Tina - omme i London sagde ...

Hmmm... nu spekulerer jeg paa hvad i alverden det er for en Olsenbandefilm du hentyder til og jeg mener da nok jeg har set dem alle, med mindre de har lavet nye siden 80erne?

AagePK sagde ...

Det var nu mere den generelle inspiration, man får i disse film.
Hvis man nu tog The perfect Angler og satte et par karpefiskestænger sammen, og et kraftigt havhjul, så manglede man bare den dims, der med garanti ville suge sig fast til flaskehalsens vulster eller kapsler, en krog er for usikker her. Hhhmmm.

AagePK sagde ...

For øvrigt, den sidste Olsenbandefilm kom i 1998; mange afficionados tæller ikke den med, se på wikipedia. Der er artikler både på dansk og engelsk, men den tyske er utroligt omfattende: østtyskerne elskede de film mere end alle andre.

Tina - omme i London sagde ...

LOL - nu er jeg med.

Donald sagde ...

Det er et sjovt hus og jeg tror også at jeg kunne holde ud at bo der, men er du sikker på at du ikke hellere ville bo der hvor I bor?

Tina - omme i London sagde ...

Vi gaar og droemmer om at flytte i en lejlighed, helst meget hoejt oppe, saa vi har en lang udsigt, men det kan ogsaa godt vaere planerne har det - altsaa en lang udsigt, for sidst vi flyttede tog det os 2 1/2 aar at finde et hus vi var tilfredse med og saa tog det lige 8 maaneder at koebe det!