09 maj 2007

Hvad man finder paa Spitalfields Market

Jeg kunne ikke staa for de fede firserkaktusser jeg saa paa min lunch time vandring i dag. Jeg tror jeg bliver noedt til at have en til mit skrivebord. Dem troede jeg da var gaaet af mode for mindst 25 aar siden!Skyerne floej simpelthen hen over himlen i dag, for her stormede helt vildt. Der var aabenbart vaeltet et meget stort trae tvaers over vejen i Penge eller omegn og der laa kviste og grene over alt paa fortovet da jeg gik hjem.

Jeg elsker vejret naar det ter sig saadan, men var alligevel ganske tilfreds med at der ikke var alt for megen vidde i min nederdel, for ellers var jeg endt paa aftennyhederne!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kakktusserne fik vist en renæssance for 1 eller 2 år siden. Og jeg følte mig også henført til start 80'ernes stikkende vindueskarm på pigeværelset. Jeg havde faktisk sådan en lyserød en.

Og små minikaktusser købte man. Fik aflæggere af legekammeraten. Det værste var figenkaktussen, som havde modhager på piggene.
Uuf.

Tina - omme i London sagde ...

Ti hi - min kaempe vindueskarm var bare FYLDT. Jeg havde to af de smarte. En som den paa billedet og saa en med en lang orange tingest oven paa. Joesses, hvor var de seje!