16 maj 2007

Immingham tur/retur


Jeg er stadig smadret til atomer, men har flikket lidt billeder frem fra turen nordpaa, hvor vi besoegte vores elskede soemand og holdt en lillebitte foedselsdagskomsammen.

Det OESEDE ned hele vejen der op, hele tiden mens vi var der og hele vejen hjem igen. 400 miles i alt. Det er en god koeretur. (",)

Skibet laa i Immingham Port, som ligger mellem Hull og Grimsby. Et helt fantastisk sted. jeg var VILDT fascineret over den kaempe havn.

Det er helt sikkert at vi skal have udforsket omraadet lidt paa et tidspunkt. Det er ikke et sted nogen af os har vaeret foer.

Det fedeste ved turen var at se soemanden, anden paa listen var at sove ombord. (Jeg elsker naar man kan maerke skibet skvulpe lidt) og helt sikkert redningen mandag morgen var AEGTE DANSK WIENERBROED til morgenkaffen. SLURP!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Som gammel sømand kan jeg nikke genkendende til mange af dine dejlige foto og kunne komme med mange kommentarer. Men jeg vil holde mig til de mere kollinariske. Føj hvor så den morgenmad bare alt for godt ud - kunne næste ikke holde mundvandet tilbage og hvis der var kommet mere havde det endt med at jeg måtte have hentet en svaber for at tørre det op.
Godt i havde en godt tur - også selvom det regnede - men det gør det vel tit derovre i det britiske. Husker det faktisk ikke. Sejlede selv meget på UK tilbage i 8oerne.

Sanne sagde ...

Hej Tina, vil du ikke prøve igen om det virker? 'Jeg ikke forstå'....;-)

Anonym sagde ...

Hugs an kisses in the rain and fog! XXX