12 juli 2011

Tidligt hjem med svinkeaerinder

Chefen er paa sommerferie, saa der var noget stille paa kontoret ret tidligt i dag. Jeg greb chancen og gik til tiden... 


Jeg kunne selvfoelgelig ikke dy mig for at tage en lille omvej, nu jeg havde lidt tid til mig selv. Paa vejen til stationen stoedte jeg paa en tidligere kollega, som jeg lige skulle dele sladder med. Ja, det var nu kun sladder om os selv, men det blev det da ikke mindre spaendende af. :) Min kollega skulle med fra Cannon Street, saa jeg gik med ham derned og smuttede saa en tur ned gennem Laurence Pountney Lane, hvor dette skoenne trae staar og er groen, ved siden af et par Victorianske postkasser og den meget smukke roede murstensbygning.


Gaar man ind mellem traeet og praesteboligen over for kommer man ud i Martin Lane, som er blevet lukket for gennemkoerende trafik. Der er ellers rigtig mange gader i the City, som er bitte smaa som denne gade og stadig har trafik paa dem. Nogen af dem er ikke engang ensrettede, til trods for det er lige saa knap EN bil kan komme igennem. Taxaerne er rigtig gode til at kringle rundt i de smaa kroge, men de har selvfoelgelig ogsaa en lidt anderledes drejecirkel end en almindelig bil.


Jeg snuppede oestsiden af London Bridge i dag. Der var lavvande i floden og den mudrede strand stod og viste flodens bund frem. Paa sydsiden af floden er der mange steder, hvor man kan gaa paa stranden langs floden og er man heldig kan man finde en enkelt sebedejesten.


Jeg saa paa Twitter  at Tower Bridge var aaben. Jeg elsker naar det sker og naaede lige at snuppe et billede da vi susede forbi paa toget. Ser man meget godt efter kan man lige skue den aabne bro foran al trafikken; man skal virkelig se godt efter, men det er ganske vidst...

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Skønne billeder du tager fra London, Tina :) - har fulgt med i din blog et stykke tid og det er en fin blog du har.
Jeg elsker London og har været der flere gange, men ikke for nylig, så jeg nyder at følge lidt med i hvad der sker derovre, gennem dig :) - tak for det!
Mange hilsener fra Marianne

KirstenK sagde ...

Øh..ja når du nu siger det kan man godt se den er åben, men ellers ville jeg vist ikke have lagt mærke til det...Som altid dejlige billeder fra London!

Tina - omme i London sagde ...

Marianne - velkommen til. Jeg er glad for du nyder at foelge med, det er du meget velkommen til at blive ved med. :)

Kirsten - :)