30 maj 2010

Store strikkedag

Jeg strikker saa pindene ryger i disse dage. Jeg har haft en lang periode, hvor jeg bare ikke har kunnet finde tid eller energi til at strikke, men pludselig gaar det bare der ud af igen. Jeg har en del projekter liggende, som egentlig er mere vinterlige end hvad burde passe paa denne tid af aaret, men med det kolde vejr vi holder os, saa passer det meget fint med en ulden cardigan eller to!
Denne skoenne cardigan begyndte jeg paa sidste vinter og havde den liggende i maanedsvis uden at strikke saa meget som en maske paa den. Ikke om jeg fatter hvorfor, for den er relativt nem og hurtig at strikke - og oven i koebet paen ogsaa! Oh well, nu er den strikket, syet sammen og naesten slidt op. :) Ok, det er liiige ude paa overdrevet, men jeg er i hvert fald glad for den!

Nu vi lige er ved det med ulden fik jeg lige ordre om at faa tryllet et par nye slippers frem til min elskede inden jeg gjorde det naeste ufaerdige projekt faerdig. Han havde slidt dem op jeg strikkede til ham for lang tid siden!

Jeg tog chancen for at kombinere et par nye teknikker, som jeg laenge har villet afproeve, saa inderst inde brokkede jeg mig egentlig slet ikke, men det behoevede min elskede jo ikke vide. :)
Jeg kan konstatere at jeg skal oeve mig lidt i min "provisional cast on" metode og min "afterthought heel" er langt fra perfekt, men jeg hoerer ingen klager fra nabosofaen!

4 kommentarer:

Eva sagde ...

En fantastisk sød cardigan. Rigtig fin facon!

May Anna sagde ...

Hold da op så fin en cardigan, du har strikket. Færøfutterne er skønne. Jeg har også strikket et par, og fik garn i fødselsdagsgave til et par mere. God idé med rib på dem.

En god uge til dig

KirstenK sagde ...

Dejlige futter du har strikket...og vejret er til futter, selv om det efter kalenderen er sommer!

Tina - omme i London sagde ...

Eva - tak skal du have, det var ogsaa det jeg faldt for.

Manna - Faeroefutterne var loest baseret paa en opskrift jeg fik af en veninde, combineret med hendes sokkeopskrift, combineret med Elizabeth Zimmermans hael og taa opskrift og diverse andet jeg har set paa internettet, saa et godt mix!

Kirsten - ja, men mon ikke det bliver bedre naar vi i morgen er i Juni? :)