18 maj 2010

Og der var syv, der var otte...

Jeg er som regel god til at have oejnene med mig, naar jeg gaar paa gaden, men i de sidst par dage har jeg gaaet med oejnene lukket helt og aldeles, for se lige hvad der staar ved London Bridge, som jeg krydser hver evig eneste aften!

De staar paa den anden side af gaden, som er en af de faa rimeligt brede gader i London, end der hvor jeg normalt gaar, men i dag tog jeg lige en afstikker og pludselig fik jeg oeje paa disse to. De maa jo have staaet der lige saa laenge som de andre, der staar rundt omkring, men jeg havde altsaa ikke set dem!

Til venstre har vi elefant nr 188: Mayur Gajendra og til hoejre nr 186: Around the World. Et par farvestraalende eksemplarer af samme model, men dog saa forskellige.

Der var rigtig mange der tog billeder og alle tog vi hensyn til hinanden og soergede for ikke at gaa i vejen. Det er utroligt hvad kunst goer ved mennesker! En mand fortalte mig at han tog billeder til sin soen, som ville elske at der stod kunst uden for fars kontor. Hvor soedt! Jeg skyndte mig at fortaelle ham hvor han kunne finde flere. :)

7 kommentarer:

Eva sagde ...

Nej, hvor jeg altså godt kunne tænke mig, at de elefanter kom til Danmark. Hvor er det en herlig ide. Mennesket lever nemlig ikke af brød alene!

Annette i Barcelona sagde ...

Jeg gad altsaa godt lige komme tilbage og kigge elefanter... :-) Hvor var de da jeg var strandet... det havde da vaeret perfekt at bruge tiden paa ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, det er en skoen ide og jeg ved hvor der staar flere!

Annette - LOL, kom endelig igen!

FUUR. sagde ...

Du har vel ikke set lyserøde
elefanter?
Dem har man før hørt om.
Lyserøde eller ej,
flotte er de.
Elefanterne.

Tina - omme i London sagde ...

Mjoooehhh... en enkelt lyseroed elefant ser man vel engang i mellem... :)

AagePK sagde ...

Ellers vil en flok af Carlsbergs elefanter vel hjælpe på det!

Tina - omme i London sagde ...

Aage - he he, mon ikke... :)