21 maj 2010

Aftenens invitation

Aftenens invitation var til en foedselsdagsfest, som skulle holdes paa "The Mango Tree" restauranten i Grosvenor Place. Vi havde oprindeligt faaet besked om at moede op paa en anden restaurant i the West End, saa min elskede havde sat mig staevne paa Charing Cross station, saa vi kunne gaa de ti minutter op til restauranten sammen.
Vi gik over vejen til Trafalgar Square, hvor jeg lynhurtigt fik oeje paa den blaa hemmelighed paa den fjerde plint. Den skal afsloeres paa mandag, saa indtil videre maa vi noejes med den indpakkede version af en kaempe flaskepost, eller hvad nu det er vi kalder saadan et lille skib i en flaske paa dansk. :) "Ring ring" loed der og saa var der telefon til min elskede. "Far, der render vand ned i min lejlighed og brandalarmen larmer helt vildt" loed der og i loebet af ingen tid havde vi faaet aflyst aftenens restaurantbesoeg og begav os hjemad, mens den unge dame fik strenge instrukser om at ringe til brandvaesenet, saa de kunne bryde ind i lejligheden ovenover for at faa styr paa vandet.

Jeg havde ellers planer om at skulle naa at faa en del elefanter med i lyskassen i loebet af i aften, men det faar vente. Den vaagne laeser kan maaske faa oeje paa fire styks midt i billedet - en er turkis, en er orange/roed, en er graa og en gul. Jeg finder en lejlighed til at fotografere dem lidt taettere paa!


Toget var aflyst af en eller anden maerkvaerdig grund, men vi naaede da frem til London Bridge og videre med et overfyldt tog der fra. Jeg havde heldigvis vaeret forudseende nok til lynhurtigt at smutte ind og koebe en sandwich og en flaske vand, for jeg vidst det godt kunne gaa hen og blive sent inden vi fik noget at spise...


Uden for lejligheden holdt der guderne maa vide hvor mange politibiler og der var en livlig aktivitet. Vi blev straks spurgt om vi boede i den omstridte lejlighed, men der kunne vi jo ikke lige hjaelpe. I stedet gik vi ind og kiggede paa hvor vaad lejligheden var. Det var ikke saa galt endnu, men vi kunne se de vaade maerker sprede sig langsomt.

Der var vand paa koekken, stue, hall og badevaerelsesloftet, som sikkert bliver noedt til at blive mindst malet, hvis ikke pudset. SUK! Paa tapetet paa den ene vaeg hang der en stor vandbobbel. Vi grinede lidt af den, for den sad UNDER tapetet, som maa vaere meget elastisk!

Pludselig loed der BANG BANG oppe fra og saa var politiet brudt ind i lejligheden. De fandt en stophane og fik styr paa vandstroemmen. Jeg kiggede en ekstra gang, da jeg fik oeje paa badekarret uden for vinduerne, men det viste sig at der lige var blevet sat et nyt badevaerelse op og det gamle badekar stod og ventede paa skraldemanden! Jeg tror ikke VVS-manden der havde sat det nye badevaerelse ind just havde den helt store kranfoerereksamen! Man maa haabe de har forsikringen i orden!

Vi smuttede op og kiggede paa overboens doer, inden vi gik hjem. Det saa ikke godt ud! Jeg tror ikke de kan noejes med en ny laas, men bliver noedt til at faa en ny doer ogsaa! Laasen laa ude paa badekarret. Der er nogen der faar sig en overraskelse, naar de kommer hjem.
Jeg havde krydset fingre i det stille hele vejen hjem, for der ikke laa en doed person i badekarret paa foerste sal for der er altsaa graenser for hvor laenge man kan lade vandet rende i en lille lejlighed, inden man laegger maerke til det!
Pyha!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke en aften I har haft. Godt der ikke var kommet personer til skade..
Mon ikke det bare hedder Flaske Skibe?

AagePK sagde ...

I told you before: Vi skulle have beholdt det gode gamle britiske system med vandrørene UDENPÅ, så vi kunne have lukket af udefra, hvis der gik et rør pga frost eller lignende!
;-)

AagePK sagde ...

Forresten: et skib i en flaske hedder et flaskeskib, Ærøskøbing har verdens største samling flaskeskibe fremstillet af én og samme person, Flaske-Peter.
Breve, sendt afsted i en flaske, og transporteret af bølgen den blå hedder flaskepost.

Tina - omme i London sagde ...

Anne - det er da lige det de hedder, jeg kunne bare ikke komme lige komme i tanker om det!

Aage - there you go, der var en GOD grund til den arkitektoniske detalje! Mht flaskepost og flaskeskib, saa ved jeg da selvfoelgelig godt det, i bagklogskabens klare lys...

AagePK sagde ...

Hedder det så "Demens light" eller "pluk-senil"?