16 september 2009

Snow Hill

Efter en meget travl maaned siden jeg kom tilbage fra ferie, kunne jeg endelig i denne uge genoptage et nogenlunde normalt liv. Det normale liv involverer blandt andet et par dage i maaneden hvor jeg laver noget frivilligt arbejde, i arbejdstiden. Det er inden for den samme branche og maase ikke rasendes interessant for de fleste mennesker, men meget givende for mig og de andre frivillige.

IMG_4486

I dag var en af de dage hvor firmaet donerer et par timer og jeg lusker ud og giver lidt af min erfaring tilbage til de der maaske ikke har helt saa meget erfaring, eller arbejder i et meget lille firma, hvor de ikke har nogen at spoerge til raads om de spoergsmaal der dukker om i deres hverdag.

IMG_4489

Vi er en kommittee paa 12 personer, der arrangerer seminarer og rundbordsdiskussioner og proever paa at hjaelpe hvor vi kan. I dag skulle vi moedes i Snow Hill og hver gang jeg siger hvor jeg skal hen, altsaa Snow Hill, stirrer folk forvirret paa mig, for det eneste de fleste folk kender til Snow Hill er politistationen!

IMG_4490

Snow Hill politistationen er hjemme for den ene af de to politidistrikter i the City of London. Der bor mindre end 10,000 mennesker i the City of London, men the City har en arbejdsstyrke paa omkring 300,000 folk dagligt og flere millioner turister hvert aar, saa til trods for den lille landsbybefolkning har styrken nok at se til. Blandt andet har politistyrken ansvar for at bekaempe financiel kriminalitet, hvilket ikke kan vaere nogen let bestilling i disse dage!

IMG_4491

Da vi var faerdige i dag gik jeg bagom Snow Hill til Smithfield, hvor jeg fik oeje paa noget jeg aldrig har lagt maerke til foer, nemlig en lille nuttet ambulance station, med ambulancecykel! Smithfield ligger lige bag St Barts sygehus, som er Englands aeldste sygehus, med omkring 900 aar paa bagen! Jeg bliver vidst noedt til at have mit gode fotografiapparat med der ned en dag, saa jeg kan fotografere de flotte bygninger der danner rammen om historien der omkring.

Jeg snupper gerne lige lidt tid til mig selv paa disse dage, for det er sgi da saa hyggeligt at gaa paa opdagelse i omraadet, men tit har jeg selskab af folk der vil snakke og diskutere alt muligt forretningsrelateret, mens jeg helst vil gaa og dagdroemme! Naeste gang maa jeg proeve paa at luske ud tidligt og tage fotografiapparatet med!

5 kommentarer:

Bettys blog sagde ...

Det er en rigtig fin politik, dit firma har sådan ganske gratis hjælpe nogen, der ikke har så meget.
Spændende område med ambulancecykel

Donald sagde ...

Hvor er det spændende hver gang du har bybilleder fra London! Jeg kan ikke gætte, hvad du laver, for mig kunne det lige så godt være rundbolds-samtaler, men det lyder da fornuftigt at man kan spørge til råds.

Der var engang man kunne få sunde og lækre sandwiches i London, i alle små forretninger og alle steder. De er nemmere at spise end suppe :-)

Tina - omme i London sagde ...

Betty - det goer de fleste firmaer i the City og vi faar jo ogsaa en masse ud af det selv, blandt andet profildannelse og det er ikke en skidt ting.

Donald - jeg arbejder i finans og der er meget at spoerge til raads om!
Man kan stadig faa sandwiches og bare rolig i gaar sprang jeg suppen over!
Jeg er glad for du kan lide min billeder, for jeg tager da godt nok en del af slawsen!

Donald sagde ...

Ja bliv ved med at tage mange - de er jo ikke ens :-)

Tina - omme i London sagde ...

Bare rolig - det behoeves du ikke at sige to gange. :)