14 september 2009

Farverige Croydon

Croydon er ikke det mest inspirerende sted i hele verden og isaer ikke omraadet omkring the Purley Way, som er et kaempe amerikansk udseende forretningsomraade, hvor alle forretningerne er kaempe store og helt og aldeles hyggefri.

IMG_4470

Der ligger faktisk nogle dejlige beboelsesomraader omkring der og de har godt transportmuligheder, men hovedvejen er bare saa bred, grim og deprimerende – lige indtil man kommer forbi the fiveways og kigger til hoejre.

IMG_4472

Der ligger Wing Yip centeret. Lige midt i alt det graa og den travle vej ligger der et kaempe stort kinesisk industrikvarter, bygget af en eller anden genial og kinesisk entrepenoer. Jeg elsker simpelthen at de har bygget noget saa farvestraalende og kinesisk lige midt i Croydon af alle steder.

IMG_4475

Taastenene og de smaa drager og andre tagfigurer er shippet ind fra Kina og alle mulige kinesiske forretninger har base i centret. Det skulle ikke undre mig om stedet bliver udviddet og bliver til en hel lille Chinatown. Man har da lov at haabe, for det er i hvert fald det paeneste sted i det omraade!

Technorati Tags: ,,

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

hov hov - min skygge maa da stadig vaere der ??

Tina - omme i London sagde ...

Ja, der plejede at vaere et lyspunkt far brighter than the Wing Yip centre lige der. Skyggen er altsaa ikke helt det samme! :)