27 marts 2009

Aftenens fornoejeligheder

Det lykkedes mig at blive lukket ind i aftes, helt uden de fandt ud af at denne bonderoev kom anstigende i en kjole til £15, et par 10-aar gamle balsko, en halskaede til £3 og en billig neglelak paa taeerne.

Menuen var usaedvanligt spaendende og laekker. Vi fik champignon ravioli til forret og det smagte bare saa fantastisk godt at vi var lige ved at bede om det til hovedret ogsaa. Vi havde dog studeret menuen foer vi satte os til bords, og var alle lige overraskede og spaendte paa hvad vi skulle have til hovedret. Der stod nemlig at vi skulle have flaeskesteg med svesker og andet godt. Jeg vil skyde paa det er mindst 10 aar siden jeg sidst har set svinekoed paa en menu til saa mange mennesker. Normalt faa man altid fisk, fugl eller lam, da de fleste koedaedere kan spise det. Det blev der snakket en del om, for jeg var ikke den eneste der var (glaedeligt) overrasket. Jeg elsker svinekoed! Desserten var en laekker tiramisu-lignende skive guf af chokolade og toffee med is - oh, og saa var der lige tilsat et par korn havsalt! Det var saa smukt anrettet og smagte fantastisk.

Rundt om bordet havde vi en sjov og blandet gruppe folk. Tre personer fra firmaet, der havde inviteret, fem kunder og to "friends of the firm". Jeg sad ved siden af den anden "friend of the firm", som viste sig at vaere en virkelig spaendende person. Han var fra Namibia! Der tror jeg godt nok aldrig jeg har moedt nogen fra foer, men nu jeg har tjekket det kaempe store land paa Wiki, kan jeg se der er en grund til det. Til trods for Namibia er det 34. stoerste land i verden, saa har den et indbyggertal paa bare 2 millioner, d.v.s. 2.5 personer pr km2! Kun Mongoliet har faerre personer pr. km2, nemlig 1.7!

Senere kom jeg vi i snak med en anden gaest, og samtalen kom ind paa sprog. Namibiaeren (?) fortalte at han kunne snakke hollandsk og saa fortalte den anden gaest at han kunne snakke dansk, for han var gift med en dansker! "YOU SPEAK DANISH" spurgte jeg og maabede og saa slog han lige over i et imponerende dansk, isaer imponerende af en mand der aldrig har boet i landet. Saadan kan man blive saa overrasket.

Conferencieren for aftenens prisuddeling var Chris Barrie, fra the Britta's Empire og Red Dwarf, som jeg ikke ved om I saa i DK, men joesses, hvor er den mand dog pudsig! Han tog stygt pis paa det hele, men det lykkedes ham alligevel at faa aftenen til at fungere rigtig godt, med en god blanding af struktur og gas.

Vores vaert skulle overraekke en af priserne efter middagen og saa lidt sjov ud i hovedet, da han aabnede kuverten med vinderens navn og saa at det var en af hans egne gaester der havde vundet. Han havde nemlig foerst lige tidligere paa dagen laert at det firma var i prisfinalen paa den pris han havde sponsoreret.

Efter prisuddelingen blev der aabnet for dansegulvet. Det er ved at blive mere og mere populaert, men har aldrig foer vaeret normen i den financielle arena. Jeg synes det er skaegt og kan doe af grin af alle de forskellige maader der er at danse paa. Vores vaert er saa tilfaeldigvis en ren John Travolta; han og hans kone gaar til dans mindst fem aftener i ugen, saa gaet lige hvem der skulle have kastet minderne tilbage til afdansningsballerne i Fur Forsamlingshus i 70erne for at huske et par trin. Jeg slap helskindet fra det, men jeg synes godt nok den tilstedevaerende fotograf var lige lovligt interesseret i vores snoerklede dans, hvor der baade skulle hives og skubbes og snurres rundt. Jeg haaber godt nok ikke han har forbindelser til industripressen, for jeg tror jeg mest lignede en vingeskudt and!

Klokken 23.30 hoppede jeg i en taxa og tog hjem. Jeg skulle jo op og passe min pind igen i dag, og her er rigeligt at se til!

7 kommentarer:

Conny sagde ...

Hej Tina
Det lyder til du har haft både en sjov og spændende aften. En der kan tale flydende dansk møder du vel ikke så tit.Den dans med din vært(John Travolta)vil jeg godt ha været tilskuer til,så vildt gik det nok ikke for sig oppe på Fur.
Kan du have en rigtig god weekend

Anonym sagde ...

Wot, ingen lysekrone? Tsk, tsk, tsk!

Tina - omme i London sagde ...

Conny - det var en rigtig fin aften. God weekend til dig ogsaa. :)

Irene - der er faktisk adskillige paa billedet, men de var store of firkantede og sad oppe i loftet. Du kan se tre paa billedet. :)

FUUR sagde ...

Ja sin børnelærdom glemmer man vel ikke, det er så heldigt for dig, at dine forældre, havde en lumsk anelse om ,at du ville komme på de bonede gulve i London en dag.

anjoe sagde ...

Lad os håbe at billederne ikke er ligeså slemme, som du tror! Din optræden skal jo gerne matche din talentfulde niece, så at hun ikke bliver flov over dig :-D

Tina - omme i London sagde ...

Moar - joesses, hvor var I snu! :)
Hvad var det nu danselaereren hed? Jeg elsker stadig tango, pga af Hr & Fru Danselaerer!

Anjoe - den stakkels toes bliver noedt til at se op til mig, for hun ligner mig paa en prik! Arme, stakkels barn. :(

Fuur sagde ...

Det var Jytte og Jørn Rasmussens danseinstitut fra Struer, i swingede til. Vorherre bevares, det var andre tider dengang.