24 marts 2009

Sne paa vej?

Til trods for her er hundekoldt, saa tror jeg ikke vi faar sne i denne omgang, men om et par uger kommer det - naar kirsebaertraeerne smider blomsterne. SUK, hvor er de smukke mens de blomstrer og saa igen naar blomsterbladene begynder at dale ned fra himlen. Dette trae tog jeg ogsaa billeder af sidste aar, kan jeg huske. Jeg har lige tjekket arkivet og sjovt nok er det et aar siden i morgen, at jeg tog et meget lignende billede - og da var det ogsaa pivkoldt.

Det undrer mig faktisk med blomsten, naar alt andet er saa sent i blomst. Maaske billedet fra den dag er sidst paa blomstringssaesonen, mens de her er foerst paa saesonen. Hmmm... Det maa jeg kigge paa igen til naeste aar, jeg ender da med en eller anden form for statistik.

Den vaagne laeser vil notere at sidste aars billede var noget skarpere end dette her. Jeg havde en anden mobil den gang og til trods for jeg synes min iPhone er uber cool, saa opgiver jeg min ved foerst givne chance, for at gaa tilbage til en med et ordentligt fotografiapparat.

10 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

De er bare så smukke de kirsebærtræer, hvor er det sjovt at du lige tjekkede dit arkiv.

Her i Danmark har vi haft sne i dag, hos mig i Odense på Fyn var det nærmest snestorm fordi at det også blæste meget, det er væk igen, men det er hundekoldt.

Kærligst pernille

Anonym sagde ...

Vi har (altså) ikke sne på Sorø-kanten...men pivende koldt er det nu...men stadig lyst her klokken lidt i 7 (pm)

Berliner brosten sagde ...

Flot billede! (selvom det ikke er helt skarpt er jeg alligevel misundelig på din iphone ;-) Hvis vi da bare var så vidt! Her har der været snestorm idag, vi har fået hagl og regn og indimellem solskin. Det er sgu skønt!
Kæresten vil gerne til London i påskeferien, så jeg skal da ikke lige ha vist hende dette flotte kirsebærtræ - jeg vil nemlig hellere til havet ;-)
Fortsat god aften fra hovedstad til hovedstad

Mette Lykke sagde ...

Åh de er så flotte de japanske kirsebær... Jeg har hvide æbleblomster i stuen, de har været 3 uger om at springe ud, men det var værd at vente..

Tina - omme i London sagde ...

Pernille - jeg har altid godt kunne lide naar vinteren tager de sidste smaa krampetraekninger og lige smider en dynge sne over landet, nar vi naesten er naaet til April.

Anne - lyset er bare saa dejligt! Sneen kan du naa endnu. :)

Berliner - held og lykke med paasken. London er dejlig i paasken og mon ikke vi naar at faa varmere vejr til den tid?

Mette - det varer ikke laenge inden jeg har dem ogsaa - altsaa i havne. :)

Anonym sagde ...

Jeg glæder mig til foråret når lige så langt her - men kors hvor er det koldt og så har det også sneet her hos os :-( - nu må det godt blive lidt lunere :-)

Suzy sagde ...

Det med kameraet har jeg faktisk hørt fra andre og kigger jeg på nettet på QXL og Den blå avis, så er der en del Iphones til salg... Du skal nu glæde dig over vejret, jeg har en kollega som holder øje med vejret hos dig (fordi hun skal til UK i påsken) og hun siger, at I har mildere vejr end os. I dag er der lidt blå himmel, frost - men alligevel mildt :)

Billedet i toppen af din blog, er det fra samme træ eller et du har fundet på nettet?

Madame sagde ...

Sikke et smukt billede, Tina! Jeg længes efter blomstrende frugttræer - men her har det været frost hele dagen!

Tina - omme i London sagde ...

Margrethe - det kommer lige pludseligt. Den kolde vind bliver afloest af en lunere og snart er det sommer. Forhaabentlig bliver den god i aar. :)

Suzy - her er altid mildere end i DK. Vi ligger et stykke laengere syd paa og saa deler Irerne deres skoenne Gulfstroem med os, saa vandet mod syd er noget varmere end det mod oest.
Billedet i toppen er fra en busk i haven. Helt og aldeles af egnen avl. :)

Madame - jeg troede kun I havde nattefrost, ikke ogsaa frost om dagen. Mon ikke paaske raader bod paa problemet?

Anonym sagde ...

Dejligt, dejligt billede. Alt er smukt ved kirsebærens blomstring. Knopper, fuldt udsprungen vidunder og forfald. Jeg glæder mig.