22 marts 2009

Gnaek gnaek gnaek

Da far kom her over for nogle uger siden havde han en lille pakke med fra mor. I pakken var det smukkeste paaskeaeg fra Royal Copenhagen. (Tak mor).

P1260277

Jeg vidste fluks hvorfor jeg skulle have lige praecis det aeg, (ja, jeg aner da i grunden ikke om de laver andre, men ehmmm) og det var paa grund af forglem-mig-ejerne, som er en af mine absolut yndlingsblomster. Den er saa lille og enkel, men har alligevel nogle skoenne detaljer, som man godt nok skal kigge efter for at faa oeje paa, men hvis man gider, saa er de der og de er aldeles uforglemmelige.

P1260279

Den anden dag kom der et kort med posten. Med det samme jeg saa den flotte konvolut vidste jeg der var chancer for gaekkerier inden i og jeg blev ikke skuffet.

Her er et vintergaekkebrev med paaskelam og prikker.

Mit navn, det maa du gaette paa

saa du et paaskeaeg kan faa – den sag er ganske sikker

P1260271

For enden af kortet staar tre prikker. Hvem kan det dog vaere fra? Er det mon en der nu skylder mig et paaskeaeg, eller har hun allerede givet mig det? Er det mon fra mor? M-O-A-R – naah, nej, det er jo fire bogstaver, maaske det er fra min kaere fader? :)

P1260276

 

Nu maa det staa paa hylden i et par dage, mens jeg proever paa at regne det ud, ellers maa jeg jo diske op med noget chokolade. :)

 

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Man behøver nødvendigvis ikke stave moar, med 4. bogstaver. du "gækkede" rigtigt. Jeg må huske det i april.

Tina - omme i London sagde ...

He he mutter - SNYDT! Du skylder mig et paaskeaeg. :)

Anonym sagde ...

Jeg synes også rigtig godt om de bitte bitte små blomster på forglemmigejen. Og så den blå farve, den er vidunderlig. :o)

Mette Lykke sagde ...

Ha. du var hurtig til gætte Tina.
det er bare det sødeste kort, og ægget er så fint, jeg holder også af forglemmeigejen, det lyder så smukt...

Suzy sagde ...

Sikke et dejligt kort, jeg bliver helt misundelig over, at vi forlængst har droppet den tradition i min familie. Påskeæggene med guf og andre overrraskelser, dem holder vi dog fast i :)

Tina - omme i London sagde ...

Heidi - den blaa er nemlig perfekt.

Mette - jeg tror ogsaa i stor grad det er navnet der tiltraekker mig.

Suzy - har I ingen boern eller barnlige sjaele i familien? Du maa se at faa det indfoert. En skal jo vaere den foerste. :)