07 marts 2009

Faerdig!

 

Jeg har haft lynendes travlt hele dagen, har vasket, toerret, pudset, stoevsuget, skrubbet og skuret til den store guldmedalje. Efter naesten 8 uger med byggerod var huset ved at ligne noget der burde vaere loegn og jeg kunne bare ikke holde det ud laengere! Der kommer stadig mere stoev, men jeg skulle lige til bunds i skidtet.

Spring garden 
Mellem udmugningen i diverse rum tog jeg en lille havevandring – i skjorteaermer... Foraaret er virkelig brudt igennem nu og alt staar med store fede knopper, mens alle foraarsblomsterne blomstrer, som om de aldrig havde proevet andet. Temperaturen var oppe paa mindst 14 grader i dag, til trods for at det var ret overskyet hele dagen.

P1250743

Jeg kunne have staaet ude hele dagen, for at kikke paa krokusserne. De skarpe kontrastfarver er maaske en kende vulgaere, men bare saa flotte. Jeg synes isaer denne lille stribede version er smuk.

P1250687

Jeg har opdaget hvorfor folk haekler. Der er bare EN ende man skal have syet vaek til sidst… Jeg tager altid pauser i mit arbejde saa jeg ikke gaar sur i det, saa mellem vasketoejet og stoevsugningen, syede jeg lige traadEN vaek paa et lille taeppe jeg har haeklet til min faetters lille datter, som kom til verden for ganske nyligt. Taeppet er haeklet (jep – jeg kan nemlig haekle…) i 100% bomuld, saa skulle vaere ganske baby venlig. Jeg glaeder mig til at sende taeppet afsted til den nye lille familie i Kina.

7 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Dejligt når man er færdig og kan se resultatet,ikk?
Sikke mange skønne blomster der skyder op af jorden hos dig, jeg glæder mig til at mine påskeliljer kommer, jeg har så mange stående rundt omkring i haven.
Hækle, - det er du vist rigtig god til, og det er nogle søde farver.
God Søndag
Varm hilsen
Vibeke

annemoloney sagde ...

Det er dog bare en helt vidunderlig mosaik af fotos fra forårshaven - tak for dén!!

Olines sagde ...

Hold da op hvor er foråret skud op over hos dig! Sikke mange smukke blomster du har i haven. Dejlig søndag til dig.

Marina sagde ...

Så smukke billeder fra din have. Selv her på det lune Fejø er vi slet, slet ikke så langt fremme, men jeg glæder mig. Å hvor jeg glæder mig.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Foraaret er faktisk langt bag ud i forhold til andre aar. Det er noget af det fede ved at blogge, man kan altid gaa tilbage i arkivet og se hvad roerte sig sidste aar ved samme tid. Sidste aar var foraaret ca. en maaned forud for hvor den er i aar. Det er meget!

Marina sagde ...

Hold da op. I har forår i Februar. Nu vil jeg også bo i London!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

He he - det bliver spaendende. Hvor skal du bo?