21 marts 2009

Foto safari

Jeg kunne ikke dy mig for at tage min elskede, en kop kaffe og mit billedferingsapparat med ud i haven i formiddags, for lige at se om vejret virkelig er saa laekkert som det ser ud.

Foto safari

Jeg kan nu konstatere at vejret er ikke mindre end fantastisk. Man kan da ikke lade vaere med at smile, naar man bliver moedt med tonsevis af gule foraarsblomster, lyseroede hyacinter ved de knaldgule tete-a-tete paaskeliljer, mandelblomster, perlehyacinter, primulaer og et aebletrae, der er godt paa vej i blomst. Allerede i naeste weekend stiller vi uret frem og verden ser lysere ud natten over. Hvor bliver det dejligt. :)

 

8 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Hvor ser det dejligt ud, så langt er blomsterne ikke i min have, men det sker nok snart!
mkh. Vibeke

Marina sagde ...

Nøj hvor har du en dejlig have og helt tydeligt et pragtfuldt forår. Tror du ikke du kunne blæse lidt forårsvinde herover mod Danmark?

Bettys blog sagde ...

Hvor er det skønt at få lidt forskud på foråret fra din have. Det ser deeeeejligt ud.
Det bliver også vores tur engang. :-)

mjø ;o) sagde ...

Suk - kunne du ikke ha ventet lidt med de billeder? I dag er det HUNDEkoldt og blæsende langs Fursund, sir jeg dig... absolut ikke vejr at være ude i, for os, som elsker sommer!

liv og glade dage sagde ...

Åh Tina, tak for disse fantastiske forårsbilleder fra din have. Det får mig til at glæde mig endnu mere til foråret for alvor kommer til Danmark. Skønno! :-)

Olines sagde ...

Jeg bliver faktisk en lille smule misundelig når jeg ser dine smukke billeder. Her har der været mørk og overskyet hele dagen! Venligst send noget forår denne vej:)
Fortsat god weekend til dig

Shabby - Marianne sagde ...

Hold da op en dejlig morgenvækning du gav mig med de blomster. Det virker som om i er et mdr. længere fremme end her i København. Nyd resten af weekenden :-)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Vejret er smukt, men vinden er lumsk. Den maa godt snart vende. Indtil da beholder jeg undertroejen paa. :)