28 marts 2009

Weekend arbejde?

Jeg nægter generelt at arbejde uden for arbejdstiden, men i dag er det
noedvendigt, for deadlinen paa tirsdag er ulassagisselig. Oev, hvis
jeg ville arbejde i weekenden havde jeg da ikke taget kontorarbejde!
Hrmpfff!

3 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Jeg syntes, at det er rigtigt, at man sætter nogle grænser for hvad man vil og ikke vil, bl,a, det med at arbejde i weekenden, og jeg syntes virkelig man skal stå fast, men der er jo tidspunkter, hvor det er nødvendig, at give en ekstra hånd, for det er ens arbejdsplads det handler om,- det skulle jo gerne blive ved med at være ens arbejdsplads, og det er ikke sikkert den er det mere, hvis deadlines ikke overholdes. Så nogen gange, må man give sig!
Knus fra
Vibeke

Irene sagde ...

Når man er chefen kan man nok godt selv se at det af og til slet ikke er en dårlig ide med det dersens weekendarbejde og når man så også skal danse Travolta i sølvsko, så ... ;-)

Velkommen i klubben og god arbejdslyst!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Vibeke - jeg er faktisk rimelig god til at saette graenser. Jeg tager ikke arbejde med hjem. Dvs sommetider kan der vaere et telefonopkald, som bliver noedt til at blive foretaget udenfor arbejdstiden, men det er meget sjaeldent. Det gik rigtig godt i dag, saa ingen bekymring for jobbet - indtil videre. :)

Irene - naar man er chefen kan man se at det er en ukristelig daarlig ide, men ogsaa sommetider en noedvendighed. Jeg siger dog paent, men bestemt NEJ TAK til klubben, jeg naegter sgu!