17 marts 2009

Lige hvad jeg mente...

Tager jeg fejl, eller er Naser Khader ikke den politiker der for nogen tid siden broed ud af et parti og stiftede et andet og nu er han gaaet over til et helt tredje?
Jeg siger jo parti politik er distraherende!

8 kommentarer:

Kom så igang sagde ...

Har lige været en tur rundt på din blog,jeg kan se foråret er kommet til London,hvor er det smukt med alle de udspringende blomsterløg.Her er der solskin og det blæser helt vildt.Mange tak for din kommentar,den luner og
op-munder.
Mange knus her fra Viborg

Vibeke sagde ...

Kære Tina
Du har fuldstændig ret, jeg læste det lige på tekstTV, jeg blev også lidt forvirret, men det er sandt.
Sikke et rod, gad vide, hvem der tør stemme på ham!
Knus VIbeke

anjoe sagde ...

Der vil være pænt med vælgere, der sætter kryds, tro mig, for fra radikal og til "eget parti", det var atter en radikal vælgning. Nu har han valgt konservativ, og det parti har allerede yngre radikale konservative *LOL*

liv og glade dage sagde ...

*LOL* ja han shopper rundt, den gode Khader. Det bliver spændende at se hvor han ender... ligesom Karen Jespersen som efterhånden har været hele raden rundt ;o)

FUUR sagde ...

Ja hvem siger det i grunden mest om.
En sidebemærkning:Guinnes: smager hulens godt.

Ellen sagde ...

Jamen... han startede jo hos de radikale. Så må man jo nødvendigvis være i tvivl resten af livet, ikke? Det tror jeg da nok.
Eller hvad mener du?

Vi er sikkert mere end et par stykker, som ikke lige kan tage ham så forfærdelig alvorligt.

Og et eller andet sted synes jeg, det er forfærdelig ærgerligt, for vi har ikke særlig mange ikke-etniske danskere, som det så smukt hedder, i folketinget. Så hvorfor skal en af de få så gøre sig selv så meget til grin, at man fuldstændig mister respekten?

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Conny - jeg er glad for du er kommet hjem og har det godt igen.

Vibeke - jeg kender ham ikke over hovedet, men har hoert hans navn og mente nok det var i forbindelse med partiskifte.

Anjoe - LOL, saa han er Radikal, det forklarer da det hele!

Liv og glade dage - vi maa da haabe han finder det han soeger. Er han en dygtig politiker, eller er der aldrig nogen der har naaet at finde ud af det?

Ellen - det er praecis pga hans navn at jeg overhovedet ved han eksisterer. Det er mange aar siden jeg har fulgt dansk politik paa saa naert hold. Oh well, en gang radikal, altid radikal. ;)

Suzy sagde ...

Jo - og du er ikke gået glip af specielt meget... sikke en ballade der har været... Hans (tidl) parti gik fra at hedde Ny Alliance til nu at hedde Liberal alliance. Han er sikkert en god politiker, men nogen partileder er han ikke, hvilket han da også selv erkender.

Jeg har intet imod at de shopper rundt, det viser bare at de også flytter sig - nøjagtig som alle os andre... Men det er da rigtigt at det godt kan være lidt forvirrende :)