08 marts 2009

International kvindedag

 

I dag er International Kvindedag og i dag blomstrer mine smaa dvaergtulipaner. Forbindelsen? Aner det ikke, men jeg er da glad for de goer. :) I dag er Davids soendag, saa min elskede stod op og fik ham hentet fra formiddagen af. Nu kan jeg hoere de har gang i ugens lektion, som i denne uge gaar ud paa at laere hvad der skal i hvilken skraldespand. Jeg doer simpelthen af grin af de to!

P1250777

I dag villle jeg oenske jeg var i Irland, hvor Mor og en veninde er taget over for at deltage i den lokale fejring af kvindedagen. Jeg tror det maa vaere mindst det 5. aar i traek mor er taget afsted. De foerste 2-3 aar var jeg ogsaa med, men de sidste par stykker er det ikke lykkes mig at komme med. I stedet har jeg sat mig med garn og pinde.

P1250776 

Pindene er et laekkert par i ebenholz (ebony). Saettet har jeg faaet af mor. Jeg kunne ikke dy mig for at tjekke dem paa internettet, da jeg synes det var lidt flot at lave strikkepinde af saa godt noget trae. Pindene er fra et firma der hedder Klass & Gessmann i Tyskland og er lavet af gamle musikinstrumenter! Det firma skal jeg da have undersoegt lidt naermere. Ulden er en gave fra en veninde i DK og det lille faar, som er et maalebaand, er fra en anden veninde. Se se – jeg vidste nok jeg skulle faa fundet en kvindevinkel. :)

Fejrer du international kvindedag, hvis, saa hvordan? Hvad betyder dagen for dig?

3 kommentarer:

Suzy sagde ...

Aiii... sådan et målefår vil jeg også have... hvor er det bare nuser :) Og hvor fedt at så mange af bloggerne strikker og her gik jeg rundt og troede, at det var blevet umoderne...

Irene sagde ...

Også denne dag betyder Søstersolidaritet for mig, som alle andre dage gør det.
Dagen betyder at jeg tænker på alle de kvinder i verden der ikke har det privilegie at kunne tale frit, gå frit på gaden, have retten til at arbejde, eller ikke, der underkues og ikke får lige løn. Jeg tænker på de kvinder der ikke kan skaffe føde til deres børn, der ikke kan skaffe rent vand stadig og som skal hente vandet langt væk fra deres hjem. Jeg tænker på hvor meget kvinder 'rock'! Yeeeehaw!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Suzy - proev at kigge ind paa www.ravelry.com, saa skal du bare se strik!

Irene - yeeehaw and sister solidarity indeed :)