Anyhow, jeg havde nogle svinekotelletter i fryseren og de kom paa panden i aften. Jeg kan ikke huske at have lagt maerke til det da jeg koebte dem, men de var fra Danmark og joesses, hvor var de bare gode! De svandt naesten slet ikke, da de kom paa panden og saa var de gode og saftige. De blev lagt i fad med tomat og majs og ind i vores nyligt rengjorte (jeg siger jo jeg er godt gift) ovn. :)
Som tilbehoer havde jeg kogt kartofler og saa lavede jeg rosenkaal a la Irene. Irene laerte mig engang at snitte rosenkaalene og stege dem i ground nut oil paa panden. Det smager fantastisk og er saa meget mere interessant en spise end de almindelige kogte kanonkugler. Tak for inspirationen Irene, de er en stor success hos ALLE!
Gad vide det er paa tide jeg gaar tilbage paa arbejde? Nej, jeg har faktisk laert en ting i livet og det er at man foerst skal gaa tilbage paa arbejde dagen efter man foeler sig parat, saa kommer man nemlig over sygdommen ordentligt!
4 kommentarer:
Rist på panden i halvt nøddeolie og halvt olivenolie og husk finthakket hvidløg. Steg godt og vel til efter de finthakkede rosenkål begynder at brunes, de skal helst være lidt gyldne og lidt grønne ...
YUMMIE!
SLURP!
Det lyder lækker det mad du har lavet.Jeg laver noget med rosenkål og selleri og nødder der svitses på en pande og drysser med persille.
Conny det lyder ogsaa rigtig laekkert. :)
Send en kommentar