29 december 2008

Tredje blogiversary - forbigaaet i stilhed

Da jeg saa Ella fortaelle at det er tre aar siden hun begyndte at blogge kom jeg til at spekulere i hvor laenge jeg egentlig selv har varet igang og det ser ud til vi hoppede paa boelgen lige i haelene paa hinanden.


Jeg kan spore mine indlaeg tilbage til 13 November 2005, men jeg har faktisk en ide om at jeg maaske sidenhen har slettet nogle af de foerste indlaeg, som maaske gaar tilbage til enten October eller September 2005. Ergo er mit tredje blogiversary forbigaaet i stilhed, men det goer vel heller ingenting. Jeg begriber endnu ikke at tusinder af folk har lagt deres vej forbi mine ligegyldigheder og hverdagsberetninger, men jeg synes det er hyggeligt og saetter pris paa samtlige kommentarer og besoeg. Snup dig et stykke kage ovenfor, som tak for besoeget. :)

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Et stort forsinket tillykke og tak for kagen.

Sifka sagde ...

Tak for kage og stort tillykke:)

Tina - omme i London sagde ...

Tak og selv tak. :)

Anonym sagde ...

Tillykke med blogiversary'en.

Gad vide om der ikke en del af os der hoppede på bølgen den gang i 2005. Jeg begyndte i maj 2005 på MSN. Dengang var det kun muligt for mine Messenger-kontakter at læse med. I september 2005 blev den offentlig og i december flyttede jeg bloggen på Smartlog og der kom seriøst gang i bloggeriet.

Lizelotte sagde ...

Hehe ... jeg glemmer også altid mit blog-jubilæum selvom jeg flere gange har bestemt at det skal markeres på dagen...

Nærmer mig også 3 år - engang her i foråret, tror jeg...

Astrid sagde ...

Et stort tillykke fra mig og tusind tak for din skønne blog. Et besøg her er altid berigende.

Da jeg endelig tog mig sammen til at finde ud af, hvad en blog var for et par år siden, kom jeg sådan til at grine. For sådan en havde jeg haft siden 2004, hvor jeg startede på en elektronisk dagbog for bedsteforældrene på Liberos hjemmeside. Det er også endt med at blive "barnets bog", da der ikke bliver skrevet om pigerne andre steder. Så er det bare med at huske at tage backup.

Tina - omme i London sagde ...

Jeg har deltaget i Internetgrupper siden midt i 90erne, hvor man selvfoelgelig skriver mere eller mindre offentligt. Nogle var helt offentlige, andre hvor vi var en gruppe paa nogle 100 stykker.
Jeg har haft gang i forskellige familiewebsider over aarene, men lige praecis min blog er det jeg har vaeret aller mest glad for. Min egen lille plads i det store wwwunivers. Jeg droemmer nogle dage om at (faa) lave(t...) en rigtig flot side med paen grafik og elegante funktioner, men det er slet ikke mig. Jeg er saadan lidt mere hjemmelavet og i den kuloer jeg nu lige havde ved haanden. :)
Nok om det - og tak!

Anonym sagde ...

Ja du er hjemmelavet det kan jeg bevidne ,det skal du ikke være ked af.

Tina - omme i London sagde ...

Det er jeg faktisk rigtig glad for. :)