28 december 2008

Kom saa lille piphans

Jeg ville lige rydde julegaverne til side inden vi drager til Kent til endnu en julefest hos min svigerinde. Vi er altid inviteret der ud fjerde juledag og jeg joker altid at vi holder dansk jul den 24., engelsk jul den 25. og jamaikansk jul den 28., da de ikke er saa skarpe i det der med at komme til tiden. :)

Jeg fik simpelthen alskens skoenne julegaver igen i aar. De to boeger er nogen jeg havde paa min "wish list" paa Amazon, som min nevoe havde pejlet sig frem til og havde koebt den ene og saa havde vaeret smart nok til at fortaelle sin bror at han da evt. kunne koebe den anden. FEDT! Jeg har allerede fundet adskillige projekter jeg skal til at eksperimentere med. Perfume, champagne glas (det er altsaa ikke fordi de gamle er slidt op!), julekrus, bloedt og soedt, cremer osv.


Lloyd og jeg fik en gave hver fra to af vores yndlingsboern og de haenger nu paa magnolien uden for havedoeren. Jeg sidder parat med fotografiapparatet, for jeg vil saa gerne forevige en fugl paa hver, saa jeg kan sende billederne til boernene. Fuglene skal vidst lige have tid til at finde fodringsapparaterne foerst, men saa komme de vel, med mindre egernet naar der foerst... Naar noedderne er forsvundet tror jeg jeg laver en stor flad fedtkugle der kan passe i solsikken, for saa vidt jeg lige kan huske er egern mest vild med noedderne. He he wee squirrel - I'll outsmart you yet!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er den nuttet den solsikke- foderanordning. Du kan sagtens narre et egern, de er meget søde at se på men ikke særligt kloge:-)

Det med at have en wish list er en god ide. Selv om jeg kun har lidt lidt familie, så kniber det altid, når jeg bliver spurgt om hvad jeg ønsker mig. Så har jeg simpelthen glemt de ting, som jeg dagen i forvejen indprentede mig: "Det ville nok være godt med Obama bogen fra Information" og lign. - så skal spørgeren have god tid for at vente på at ønskerne dukker op. Og hvem har tålmodighed i juletiden? Mærkeligt så stressede folk er når det egentlig skulle være rart
:-)

Unknown sagde ...

Flotte gaver du har fået.Glæder mig til at se, hvilke fugle der bor i din have.

Tina - omme i London sagde ...

Donald - desvaerre er vi udstyrret med den slags egern der ikke er specielt soede at se paa, men til gengaeld meget snu!

Tina - omme i London sagde ...

Conny - vi har forsoemt fuglene i lang tid, men maaske vi nu kan faa dem lokket til igen. Det haaber jeg da. :)