30 december 2008

Hvor er det nu de staar?

Da jeg saa Badut vise vintergaekker og erantisser i gaar kom jeg i tanker om at jeg da ogsaa har nogle vintergaekker et eller andet sted, jeg kan bare ikke huske hvor - og jeg kan se det er et evigt tilbagevendende probem! Anyhow, paaskeliljerne er godt fremme og staar med knopper. Imorges var der is paa dem, saa de venter formentlig til vi skriver Februar, foer de springer ud.

7 kommentarer:

Sister Bonde sagde ...

Helt vidunderligt - der findes ikke bedre, når alt springer ud.
Godt nytår skønne Tina

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

I lige maade soede Inger. :)

Kom så igang sagde ...

Er der blevet forår i London?

Hanne sagde ...

Det kan ikke blive forår tidligt nok - bilder mig ind at jeg allerede kan mærke at dagene længes.. Rigtig godt nytår til jer Tina :)

Marina sagde ...

Jeg elsker alle de fine små grønne forårs spyd. Det er lige før jeg er lige så lykkelig når jeg ser sådan en lille grøn forårsspire som når blomsten springer ud. Rigtigt, rigtigt godt nytår til dig og tak for alle de fine indlæg du giver os om livet i London.

Bente sagde ...

London ligner virkelig sydligere himmelstrøg i forhold til her ;-) . Men ... du har ret, det varer nok længe, inden der kommer blomster :-) .

De bedste ønsker for et fantastisk nytår!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Jeg kan blive helt pjattet af at se lysegroent dukke op rundt omkring, men saadan for alvor gaar der vel 6 uger inden det rigtig kan ses. Vores vinter er meget mild (lige med udtagen af lige nu, hvor det er hvinendes koldt!) og ganske kort. :)