tag:blogger.com,1999:blog-8734004981085828064.post2804990399546014260..comments2023-08-07T16:32:06.883+01:00Comments on Tina - omme i London: Er det et tegn paa sygdom eller en raskmelding?Tina - omme i Londonhttp://www.blogger.com/profile/11437059955827337261noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8734004981085828064.post-43154314730026244132008-12-11T22:18:00.000+00:002008-12-11T22:18:00.000+00:00Conny det lyder ogsaa rigtig laekkert. :)Conny det lyder ogsaa rigtig laekkert. :)Tina - omme i Londonhttps://www.blogger.com/profile/11437059955827337261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734004981085828064.post-54496439504837055742008-12-11T19:22:00.000+00:002008-12-11T19:22:00.000+00:00Det lyder lækker det mad du har lavet.Jeg laver no...Det lyder lækker det mad du har lavet.Jeg laver noget med rosenkål og selleri og nødder der svitses på en pande og drysser med persille.Connyhttps://www.blogger.com/profile/08532886519727403728noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734004981085828064.post-54128762025610472852008-12-11T11:59:00.000+00:002008-12-11T11:59:00.000+00:00SLURP!SLURP!Tina - omme i Londonhttps://www.blogger.com/profile/11437059955827337261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734004981085828064.post-28428198469547105452008-12-11T01:03:00.000+00:002008-12-11T01:03:00.000+00:00Rist på panden i halvt nøddeolie og halvt olivenol...Rist på panden i halvt nøddeolie og halvt olivenolie og husk finthakket hvidløg. Steg godt og vel til efter de finthakkede rosenkål begynder at brunes, de skal helst være lidt gyldne og lidt grønne ...<BR/><BR/>YUMMIE!Anonymousnoreply@blogger.com