10 september 2008

September blaa

Jeg skulle lige en lille omvej paa arbejde i dag og kom derfor til at bruge en station, som jeg vidst kun har brugt en enkelt gang - ved en fejltagelse, nemlig Penge West Station, som ligger lige ved Crystal Palace Park. Det er faktisk en spaendende lille station og saa ligger den i et paent omraade, hvor man kan finde nogle rigtig gode gaature.


Stationen faar en del mere at se til, naar vi naar til 2010, da den bliver en integreret del af London Underground's "East London Line", som er under udvidelse. Mon ikke de bliver noedt til at udvide deres "staffing hours" ved samme lejlighed. Lige nu er stationen bemandet fra klokken 07.00 til klokken 14.24 - mandag til fredag! Ja, det staar der saa gu paa deres National Rail side!

Vejret var fantastisk, jeg havde en god bog i tasken - og saa var der over 20 minutter til naeste tog. En dejlig start paa dagen hvor verden skulle gaa under, maa man sige.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ej, hvor sjovt, min veninde boede i Sydenham tidligere (men taettest paa Penge East) og nu i Penge. Du kan tro vi har drukket mange oeller rundt omkring i det omraade. Crystal Palace park er ogsaa blevet travet i gennem :-)

Conny sagde ...

Jordren er her heldig hvis endnu og her til aften er det fint vejr i Viborg

Tina - omme i London sagde ...

fisker - jeg bor meget taet paa Penge East og Penge. Hvornaar kommer du over og besoeger os?

Jeg er glad for at baade Viborg og resten af verden er her endnu. :)
Vejret er ogsaa fint her. Bedre end i August!

Anonym sagde ...

Naeste jeg besoeger hende, saa kommer jeg helt sikkert forbi :-)

Tina - omme i London sagde ...

Det glaeder jeg mig til.