14 september 2008

Hvad i alverden er det for en lyd?

Der har vaeret et lebend paa sportspladsen bag vores hus hele formiddagen og jeg har hoert alskens maerkvaerdige beskeder blive kaldt ud paa en mikrofon. Jeg havde til sinds at gaa ned bagerst i haven for at finde ud af hvad der foregik, men skulle lige have en kurvfuld vasketoej mere fra haanden foerst. Jeg blev ved med at hoere en virkelig maerkelig lyd, naermest en hoej suselyd og undrede mig, for vi plejer da ikke at hoere naar de saetter en hoppeborg eller to op ovre paa pladsen.

SUUUUUS - SUS - SUUUUUUUUUUUUUUUS loed der igen og saa maatte jeg lige op paa foerste sal for at se hvad i alverden der foregik. Jeg tog lige mit fotografiapparat med, bare i tilfaelde af det var noget interresant og ganske rigtigt stod der to almindelige hoppeborge, som da var helt oppustede.

SUUUUUUUUUUUUUUS loed der, lidt til hoejre for vores have og pludselig fik jeg oeje paa en ordentlig luftballoon!

Jeg skyndte mig ned i haven, for at komme lidt taettere paa, men naer huset var der alt for mange buske i vejen for min udsigt, saa jeg smuttede ned nederst i haven, hvor jeg kunne se over haekken.
Og der var den!
Der var lidt buler i siden og fyren ved mikrofonen snakkede en del om at publikum skulle bede for at faa vinden til at laegge sig.

Ballonnen svajede og bulede...

Den blev mere og mere skaev...

Og saa lagde de den ned! OEV, hvor skuffende.
Samtlige naboer var selvfoelgelig ude, for at faa deres nysgerrighed tilfredsstillet og en af dem fortalte at der var blevet smidt en flyer gennem brevspraekken for at reklamere for "Here our prayer" ugen. Jeg var lige ved at doe af grin, da jeg saa hvad de havde kaldt ugen, da jeg var raedsomt bange for at de havde printet forkert og der skulle have staaet "Hear our prayer", men aabenbart er det helt med vilje...

Jeg kiggede i vores porch og der hang sedlen ganske rigtigt. Nu proever de paa at saette ballonnen op igen og vi faar se om boennerne bliver hoert. Jeg vil bruge mine boenner paa at lave en kop kaffe og saa tror jeg jeg vil saette mig ud i solen sammen med vaske og strikketoej og selvfoelgelig kaffen og mit fotografiapparat og se om de nogensinde faar ballonnen i vejret.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nej hvor er det ærgeligt, at de ikke ville op at flyve. Sjovt at se den blive "pustet op".

Jeg har set det nogle gange.
På Teknisk Museum i Helsingør var der en mini-varmluftsballon ved indgangen, det fungerede så godt som demonstration af at varm luft stiger opad.

Men du fik dog set at den kom lidt opad.

Conny sagde ...

Jeg ønsker for dig at de får den op ,det et så flot når den svæve hen over himmelen .For for år til bage havde jeg den oplevelse at se ca, 25 svæve hen over himmelen, da jeg en tidlig morgen var på vej til Randers( det var vidst et danmarks mesterskab )

Tina - omme i London sagde ...

Ballonnen kom op at flyve, men ikke saerlig langt op, da den bare skulle agere bedetaeppe for en flok flyvende og bedende folk. Den susede og brusede hele eftermiddagen og gjorde vasketoejet en ren fornoejelse. :)

Helle K. sagde ...

Nærmere Gud eller noget...
Sjov oplevelse - men jeg ved slet ikke om jeg turde flyve i sådan en.
Billederne er under alle omstændigheder fede.