30 september 2008

Brev fra dronningen

I dag var der brev fra dronningen, naermere bestemt fra hendes skattekontor...

Det viser sig at jeg lider af personlighedsspaltning og har faaet to identiteter i computersystemet og fruen kunne godt taenke sig at vide hvordan jeg helst vil tiltales. Jeg overvejede om jeg skulle svare "ma'am", men besluttede mig for at tage navnene fra daabsattesten i stedet. Gad vide hvor laenge der har vaeret to af mig? Jeg vil gaette paa siden vi blev gift og jeg synes faktisk svagt jeg kan huske at jeg engang havde nogen correspondence omkring de samme. Oh well, i morgen sender jeg sedlen tilbage og saa finder de nok en loesning paa problemet MIG!

2 kommentarer:

Nille sagde ...

Så længe du ikke har mit dilemma - jeg bliver altså GAL når de vil kalde mig Madame! Det er for gite kvinder eller ældre!!! Jeg er en mademoiselle - eller måske så gammel, at jeg nu er en madamme....?

Tina - omme i London sagde ...

De kan kalde mig "mrs" eller "madam" som det passer dem, saa laenge de ikke kalder mig "ms", som i mine oejne lyder som en gammel snerpet heks. Ja, de skal naturligvis heller ikke kalde mig "miss", for det er efterhaanden mange aar siden jeg kunne kalde mig det. Bliver man i oevrigt altid tituleret formelt i Belgien? Der er ved at snige sig en amerikansk "you don't mind if I call you Tina" (gu goer jeg saa!) ind her og jeg synes bare det er til at braekke sig over. Naar man taler til en kunde kalder man dem gud hjaelpe mig ikke ved fornavn, med mindre de insisterer!

Jeg snakkede med HMRC i dag og det viser sig at jeg slet ikke har personlighedsspaltning, men bare er forskelligt indfoert paa to databaser, som nu bliver til en. :)