15 juli 2007

Aarsopgoerelsens time er kommet

Jeg kom lige i tanker om at det nu er over et aar siden jeg fik min Fitbug, saa jeg synes lige jeg ville se hvad jeg havde bedrevet over det sidste aar; det var ikke saa lidt, synes jeg selv.


Paa et aar har jeg gaaet 3,178,358 skridt a' ca. 60cm hver. Det giver, saa vidt jeg kan regne ud, 1907km, hvilket er et gennemsnit af godt 5.2km hver dag! 2.2 km per dag af dem er "aerobic" skridt, altsaa skridt hvor man gaar minimum 10 minutter uafbrudt. Det er da en paen slant. Gad vide om jeg kan faa gennemsnittet op fra 8,707 skridt om dagen til 10,000? Det ville mene jeg skulle gaa 775m mere hver dag og det lyder da ikke umuligt, eller goer det?

Jeg er egentlig meget tilfreds med statistikkerne fra det sidste aar, men jeg kan da ikke lade vaere med at overveje at forbedre mine distancer. Hvis jeg gav mig til at gaa lige saa meget i weekenderne som jeg goer i loebet af ugen, saa kommer tallene helt af sig selv!

Vi faar se hvad det bliver til.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Flot statistik.
Vejret her udenfor inviterer til en udendørs spadseretur (det med tillokkelsen er jo ikke uvæsentligt:-)

Tina - omme i London sagde ...

Jeg ville ogsaa have vaeret ude paa en lille spadsuretaeer i dag, men fik pludselig saa mange besoegende at jeg maatte opgive det i dag. I morgen er der atter en dag!