30 juli 2007

Endelig er det tid...


Det er altsaa laekkert at se saadan en vejrudsigt til en afveksling.
Forhaabentlig er vores nye havemoebler ankommet i dagens anledning. Vi har ogsaa kun truet med at koebe dem i 5 aar, saa vi ikke laengere skal se paa det hvide vakkelvorne bord, som en eller anden havde plantet sin fede pariserroev paa og gjort skaev og vi skal heller ikke sidde og bekymre os om hvor vidt de oldgamle hvide plastikstole holder til endnu en pariserroevs vaegt.

Joesses, hvor jeg glaeder mig til at faa nogle ordentlige havemoebler. Det har jeg droemt om i 15 aar - og haft store planer om siden vi flyttede ind i vores nuvaerende hus for fem aar siden. Det tog ogsaa "kun" tre uger fra vi betalte for dem, til vi fik dem. Det hjalp at snakke med store bogstaver i havecentret i gaar.

3 kommentarer:

Hanne sagde ...

... Efter mere end 6 ugers regntid i DK trænger jeg også til en vejrudsigt som din! :) Når jeg får ferie i næste uge så har jeg bestilt vejr som på dit skema! ;)

Irene sagde ...

Hvis solen er jeres er den vores. Som søstre vi dele! TAK!

(Fru Direktørens store bogstaver ville jeg meget nødigt indblandes i ...)

Tina - omme i London sagde ...

Jeg deler rigtig gerne, for ingen fortjener det vejr vi har haft paa det sidste. Det kunne faa selv mig til at brokke mig over vejret og der skal godt nok meget til!