07 juli 2014

Le Tour paa afveje

Som de fleste der nogensinde aabner en avis vil vide, har vi i de sidste tre dage haft et noget hoejere fransk indbyggertal i UK end normalt - jep, Le Tour er kommet paa afveje igen, naermere bestemt paa tour de England. 


Vi fik en email fra chefen i morges, hvor han skrev at hvis vi havde lyst til at se Le Tour, saa skulle vi bare smutte ud og kigge paa. Jeg havde egentlig ikke rigtig tid, men kunne alligevel ikke lade vaere, da jeg jo ogsaa'var med' sidste gang Le Tour fik sig forvildet til London.


Jeg var ikke den eneste, der havde faaet den samme geniale ide og faktisk kunne vi se paa nyhederne i aften at saadan ca hele England havde vaeret ude for at se et par sekunders cykelloeb hver! Broen i baggrunden af billedet var pakket med folk og nogen af dem havde staaet der siden foer klokken ni i morges, fortalte en kollega, som gaar den vej paa arbejde om morgenen.


Min bror holdt mig opdateret via Whatsapp om hvor langt cyklisterne var fra endestationen og hvor staerkt de cyklede og saa skulle der jo ikke den helt store kranfoereksamen til at regne ud hvor laenge det ville vaere inden de naaede til os. Da foererfeltet endelig ankom ville min telefon pludselig ikke fokusere, men da jeg sendte billedet til min bror kunne kan fortaelle at ham i hvidt var ham der vandt, saa lidt held var der da i udloeseren. :)


Med det samme foererfeltet var forbi var der ingen billedferingsproblemer, men man skal saft suseme klikke hurtigt, naar cyklerne suser afsted med 60 km/t. Mange kiggede paa hinanden, trak paa skuldrene og grinede over vi havde staaet der i en lille halv time, for at se nogle faa sekunders cykelloeb og skyndte mig saa tilbage til kontoret. Jeg kom kun smaa 10 minutter for sent til et moede... Ups!

12 kommentarer:

Irene sagde ...

That's ma sista! The coolest sista in the world!

AagePK sagde ...

Tour d'Angleterre? Jeg er stået af, allerede mens det hed Tour d'EPO.
Her i landet skriver aviserne, at Team Rynkeby vil rejse 3 mil kr på touren; da Lille Lars er med, vil de snarere rejse FOR 3 mil kr! ;-)

Donald sagde ...

Ja det er underligt, og morsomt! at stå og vente på at nogen suser forbi med 60 i timen. Det er iøvrigt ikke sjovt at køre så hurtigt på cykel uden knæbeskyttere, og som der var én der sagde, ved 60 km/h hjælper den smule hjelm ikke ret meget.

Men det er sjovt at se in rel life, fordi det virkelig er noget de fleste af os har prøvet: at cykle!

Annes indfald sagde ...

Efter samme hovsa-er-de-allerede-forbi-oplevelse med Post Danmark i fuld fart forbi Thorsminde.. besluttede jeg, at det er meget sjovere at se cykelløb på TV... Men man er selvfølgelig ikke en del af OPLEVELSEN på samme måde;
til gengæld får man set de kendte steder i London fra mange vinkler og bliver fodret med informationer undervejs....

Ellen sagde ...

Hilste du ikke på Tim, så? Han var lige et smut nede på The Mall for at se dem - han kom hjem med en kort video af verdensbegivenheden - og kunne i øvrigt fortælle, at han nær havde kørt Stephen Fry ned i går!

Tina - omme i London sagde ...

Irene - ha ha, det ka du selv vaere.

Aage - jeg doer lige af grin, for jeg aner ikke hvad du snakker om. :)

Donald - det er simpelthen skide farligt at cykle saa staerkt, men det er de tilsyneladende helt ligeglade med!

Anne - det er da pudsigt at se det live, men ja, man ser noget mere action, hvis man ser det paa fjernsynet.

Ellen - naturligvis. :) Har han ikke sagt han skulle hilse fra mig. ;)

FUUR. sagde ...

Ja mus, men illywl.
Du var der, mødet nåede du også.
alt går op i en højere enhed.

AagePK sagde ...

www.fyens.dk/teamrynkeby er en flok cykelentusiaster, der i flok og følge triller fra Rynkeby/Fyn til Paris, for at være på pletten, når touren ankommer. Undervejs i DK bliver der arrangeret begivenheder, der kradser penge til at hjælpe børn med kræft fysisk og pædagogisk/psykisk. I år regner de med "at rejse" 3 millioner; men Lars Løkke er et fremtrædende medlem af gruppen, og vore erfaringer med Lars og rejser, tjah, bum-bum.... Selv hans egen fond kan han ikke holde nallerne fra, men skal have løn af. Surt show!

Tina - omme i London sagde ...

Ok Aage - saa er jeg (lidt mere) med :)

Annette sagde ...

De kommer da noget omkring i den Tour, jeg tror det var sidste eller var det forrige år, de startede i Rotterdam. Man skal godtnok være kvik med aftrækkeren, for at fange dem med linsen. Men du var der, det er da også fint ☺.

Farmer sagde ...

Det glæder mig, at der er juletræer på siden af vognen, og at der samtidig er reklame for Carrefour.
Denne kæde har nemlig gennem årene købt mange af mine juletræer.
Nå, det er nok ikke lige de tanker, som farer gennem hovedet på folk, når de ser optoget.
Men skjult reklame har jo også en værdi :-)

Tina - omme i London sagde ...

Annette - ja, det er om at vaere HELT parat!

Farmer - LOL, jeg taenkte nok det var et af dine traeer :)